Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tencent, Cyberpunk Temalı, Açık Dünya Nişancı Oyunu Syn’i Duyurdu

Çin'in en büyük oyun şirketlerinden biri olan Tencent, düzenlediği konferansa yeni oyunu Syn'i tanıttı. Oyun Cyberpunk temalı olacak ve açık dünya'da geçecek bir shooter oyunu.

Çin oyun devi Tencent sürpriz bir şekilde yeni oyunu Syn’i duyurdu. Syn, PC ve konsollar için çıkış yapacak olan Cyberpunk temalı, açık dünya nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu hafta sonu düzenlenen yıllık konferansta Tencent, oynanış açısından çokta zengin olmayan bir demo fragmanı yayınladı.

Tencent Açık Dünya Cyberpunk Temalı Nişancı Oyunu Syni Duyurdu

Syn, Tencent’in PUBG Mobile’daki çalışmalarından bildiğiniz dahili stüdyosu Lightspeed & Quantum Studios tarafından geliştirilmektedir. Tencent’in PUBG Mobile’dan elde ettiği gelirleri yeni oyunlara yatırım yaptığını görmek güzel. Şu anda çok fazla ayrıntı yok, ancak Syn’in kısa demosu kapsamlı karakter ve araç özelleştirme seçenekleri gibi bazı özellikleri gösteriyor.

Tencent’in Epic Games ile ilişkisi, Unreal Engine‘in onaylanmış kullanımının ötesinde bir rol oynamış gibi görünüyor. Oyun fragmanın başında da gösterildiği üzere Unreal Engine ile geliştirilmiş. Oyunun tam olarak hangi platformlara çıkacağı açıklanmadı ancak ilerleyen zamanlarda oyunla ilgili daha fazla ayrıntı mutlaka gelecektir.

Son olarak Syn, Cyberpunk temasına sahip olacak ve açık dünya’da oynanacak bir nişancı oyunu olacak. Oyunun yayınlanmış olan demo fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Code : SYN - Demo Trailer Technical - New FPS Games 2021 Cyberpunk Style - PC/Console

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. NİSA

    BİŞİ

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.