Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tencent Artık System Shock 3’ün Geliştirilmesine Resmi Olara Öncülük Edecek

Tencent, System Shock 3'ün gelişim sürecinde liderlik edecek.

OtherSide Entertainment, Tencent’in şimdi System Shock 3‘ün geliştirilmesine liderlik edeceğini duyurdu. Tencent, üzerinde çalışan ana ekip olacak ve OtherSide Entertainment ek yardım sağlayacak.

Tencent Artık System Shock 3ün Geliştirilmesine Resmi Olara Öncülük Edecek 1

OtherSide’ın belirttiği gibi, System Shock 3’ü kendi başına geliştirmek zorlayıcıydı. Böylece ekip, tamamlamak için Tencent ile ortaklık kurmaya karar verdi. Dürüst olmak gerekirse, bu duyuru bizi gerçekten şaşırtmıyor. Sonuçta, System Shock 3 geliştirme cehenneminde. Şubat 2019’da, ana ekibinin artık üzerinde çalışmadığını daha önce de zaten belirtmiştik.

Bunun, Sistem System Shock Remake gelişimini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini unutmayın. Sonuçta OtherSide Entertainment artık Nightdive’la birlikte çalışmıyor. Yani evet, Tencent’in bu remake ile hiçbir ilgisi olmayacak. ancak System Shock 3’ün iplerini eline aldı ve bakalım nasıl bir oyun ortaya çıkacak.

System Shock 3, oyuncuların oynamak istediklerini keşfetmek için özgür oldukları birinci şahıs aksiyon oyunu olacak. Oyuncular bilgisayar korsanları, gizli uzmanlar, yakın dövüş ustaları veya diğer sınıflar olabilir. Oyuncular ayrıca kötü AI, SHODAN tarafından devralınan uzay gemisinin gizemlerini de ortaya çıkaracaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.