Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Temtem’in Büyük Bahar Güncellemesi Yayınlandı

Temtem'in yeni güncellemesi yayınlandı.

Temtem, Crema Games tarafından geliştirilen ve Humble Bundle tarafından yayınlanan bir nevi Pokemon çakması diyebileceğimiz çok oyunculu macera oyunudur. Bugün Temtem’in uzun zamandır beklenen büyük bahar  güncellemesi yayınlandı.

Temtemin Büyük Bahar Güncellemesi Yayınlandı

Temtem bir çok oyuncunun gözünde Pokemon’un çakması olarak bilenen bir oyun ancak tabi ki kendine has özellik ve mekanikleri var. Erken erişim oyunu olan 21 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürülen oyun çıktığı ilk tarihlerde Steam’de en çok satan oyunlardan biri oldu.

Son yayınlanan güncelleme ile birlikte oyuna gelmesi beklenen ranked matchmaking sistemi dahil edilmiş oldu. Sıralamalı eşleştirmelerde oyuncuların temtemleri otomatik olarak 48. seviyeye yükseltiyor ve SV’larınızı maksimuma çıkararak herkesin eşit bir alanda savaşmasını sağlıyor.

Güncelleme ayrıca seyirci modu ekler ve eşleşmeleri genel olarak okumayı kolaylaştırır. Oyuncular artık HP’yi, stat değişikliklerini ve benzerlerini izlemek için bir savaş günlüğüne erişebilecek. Tam yama notları, büyük denge ayarlamaları, hata düzeltmeleri ve birçok yeni animasyon da dahil olmak üzere daha küçük değişiklikler içerir.

Bununla birlikte, Temtem yol haritasını yakından izliyorsanız, bunun planlanan bahar güncellemesinin sadece yarısı olduğunu göreceksiniz. Planlanan sohbet yeniden çalışması ve kulüp yönetimi güncellemeleri, geliştiricilerin baharda hala “umarım” olacağını söylediği ayrı bir güncelleme için planlanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.