Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Temtem Hilecilere Savaş Açtı, 900 Oyuncu Kalıcı Olarak Banlandı!

Temtem yayınlandığı günden bu yana 900 hileciyi banladı.

Haftalar önce sık sık haberlerimizde yer bulan Temtem 21 Ocak itibari ile  bilgisayar platformunda oyunculara sunulmuştu. Yapım bugün gelen haberler ile hilecilere karşı sert önlemler aldığını duyurdu.

Temtem Hilecilere Savaş Açtı 900 Oyuncu Kalıcı Olarak Banlandı 2

Crema tarafından geliştirilen ve yeni nesil bir Pokemon oyunu olarak ifade edilen Temtem MMO oyunu olarak bu yıl adından epey söz ettirecek gibi görünüyor. 21 Ocak’ta erken erişime çıkış yapan oyun şuana kadar bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilirken geliştirici ekipten hilecilere karşı sert bir açıklama geldi.

PC Gamer’ın bugün yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre MMO oyunu Temtem şuana kadar oyun içerisinde toplam 900 oyuncuyu kalıcı olarak banlamış. Oyun içerisinde diğer oyunculardan daha avantajlı bir şekilde hareket eden hileci oyuncular, geliştirici ekip tarafından manuel olarak kontrol edilmiş. Hilecilerin hesapları kalıcı olarak banlanmış.

Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda da oyun içerisinde şuana kadar 900 hilecinin tespit edildiği ve banlandığı belirtilmiş.

Yapım Steam üzerinde 79.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.