Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Temtem Bu yıl 50 Yeni Pokemon Alacak

Temtem'e yeni içerikler gelmeye devam edecek.

Geçtiğimiz ay lansmana çıkan ve  bilgisayar platformunda toplamda yarım milyondan fazla kopya satışı gerçekleştiren Temtem dün 2020 yol haritası ile haberlerimize konu olmuştu.

Temtem Bu yıl 50 Yeni Pokemon Alacak 2

Yaptığımız haberde oyun içerisine yeni içeriklerin geleceğinden ve birbirinden yeni Temtem Pokemonlarının karşımıza çıkacağından söz etmiştik. Bugün ise oyun içerisine kaç tane Temtem Pokemonun ekleneceği belli oldu. Bu yıl içerisinde birbirinden güzel içerikler almaya devam edecek olan oyun sürekli güncellenmeye de devam edilecek.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz güncel bilgilere göre 2020 yılı içerisinde Temtem’in hem konsol hem de bilgisayar sürümlerine toplamda 50 farklı Temtem Pokemonu gelecekmiş. Farklı özelliklere ve yeteneklere sahip olacağı bilinen yeni Temtemler’e ek olarak dün yaptığımız haberde oyun içerisine Kisiwa adında yeni bir ada haritasının da ekleneceğinden söz etmiştik. 2020’nin yaz aylarında gelecek olan Kisiwa adasına ait şuan herhangi bir bilgi yer almazken oyuncular yeni içerikleri merakla beklemeye başladılar.

Yarım milyondan fazla kopya satarak büyük bir başarı elde eden yeni Pokemon oyunu kitlesini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.