Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Techland: Dying Light 2’nin Ertelenmesi Daha Büyük Bir Oyun Yaratmamızı Sağladı

Dying Light 2'nin ertelenmesi olumlu sonuçları karşımıza çıkardı.

İlk sürümü ile milyonlarca oyuncuya ulaşan Dying Light şu sıralar ikinci sürümü ile haberlere konu olmaya devam ediyor. Oyunun ertelendiği geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Bugün ise bu ertelenmenin olumlu sonuçlar getirdiği belirtildi.

Techland Dying Light 2’nin Ertelenmesi Daha Büyük Bir Oyun Yaratmamızı Sağladı 2

Techland’ın 2020 model oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Dying Light 2 normalde geçtiğimiz yıl lansmana çıkacaktı. Yaptığımız haberlerde oyunun daha gelişmiş bir hal alması için ertelendiğinden söz etmiştik. Bugün oyunun ertelenmesinin olumlu sonuçlar getirdiği belirtildi.

Bugün Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Techland yaptığı açıklama da Dying Light 2’nin ertelenmesi ile daha büyük bir oyun yaratma fırsatı bulduklarını belirtmiş. Habere göre geliştirici ekip oyunun açık dünyası daha geniş bir alana kurmuş ve daha zengin bir içerik yapısı ile oyunculara sunabilecekmiş.

Gecikmenin oyun için oldukça olumlu sonuçlar getirdiği ifade edilirken yapımın daha büyük bir dünyayı oyunculara sunacağı ifade edilmiş. Dying Light 2 baş yapımcısı Eugen Harton gecikme ile oyunu daha gelişmiş ve daha iyi bir içerik yapısına kavuşturduklarını da eklemiş.

Bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen yapım Steam üzerinde sergilenmeye devam edilirken oyuncular da sabırsızlıkla oyunu beklemeye başladılar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.