Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Team Fortress 2’nin Denge Ayarlarına Güncelleme Geliyor

Oyundaki önemli karakter sınıflarının denge ayarları değişecek. Team Fortress 2'nin son zamanlarda aldığı en büyük güncelleme geliyor.

Valve tarafından geliştirilen ve yayınlanan arena shooter tarzı oyun Team Fortress 2, tamamen ücretsiz bir oyun olmasına rağmen eğlenceli yapısı ve başarılı oyun içi özellikleri ile yüz binlerce oyuncunun gönlünü kazanmış durumda. Eğlencesinden neredeyse hiçbir şey kaybetmeden her geçen gün kendini yenileyerek devam eden Team Fortress 2 macerası, yakın zamanda alacağı büyük güncellemenin ardından karakter sınıflarındaki yeni denge ayarları ile sürecek. Oyunun alacağı güncelleme ile mevcut karakterlerin neredeyse tamamı denge değişikliğine uğrayacak.

team fortress 2 güncelleme

Oyundaki karakter sınıflarının tamamı güncellemeden etkilenecek. Şu ana kadar paylaşılan değerler, güncellemenin tamamını açıklar nitelikte değil. Geri kalan içeriklerin de kısa süre içinde yayınlanacağı söyleniyor.

Kısaca bahsetmek gerekirse, Multi-class modu için silah değiştirme hızı % 50 artırılacak, hasar değeri % 30 düşürülecek. Spy olarak oynayan oyuncuları etkileyecek değişikliklerin arasında, uzun mesafelerdeki keskin nişancılık yeteneklerinin düşürülmesi yer alıyor. Orta ve kısa mesafelerde hasar değerleri aynen korunacak.

Scout için mevcut olan değerlerin neredeyse tamamı denge güncellemesinden geçecek. Sandman’in düşmanın bir süreliğine ateş etmesini engelleyen özelliği kaldırılacak. Atomic Punch etki süresi 5 saniye olarak belirlenecek ve şiddet ayarları değişecek.

Şu ana kadar yayınlanan güncelleme notları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler buraya tıklayarak listeye göz atabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.