Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

TCL 10 Ailesi Türkiye Fiyatı Açıklandı

TCL 10 ailesinin Türkiye fiyatları ve satış tarihi belli oldu.

Çinli akıllı telefon üreticisi TLC’nin geçtiğimiz aylarda duyurduğu TCL 10 ailesinden TCL 10 Pro modelinin Türkiye fiyatı belli oldu. 

tcl 10 ailesi turkiye fiyati aciklandi 2

Çinli telefon üreticisi TCL Communication geçtiğimiz aylarda TCL 10 ailesini tanıtmıştı. TCL’nin TCL 10 ailesi modellerinden olan TCL 10 L ve TCL 10 Pro modellerinin Avrupa satış fiyatları geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. TCL şimdi de TCL 10 Pro modelinin Türkiye fiyatını açıkladı. 

Yapılan açıklamada TCL’nin yen akıllı telefonlarının ilk olarak Portekiz’de satışa sunulacağı açıklandı. Modellerin Mayıs ayında ülkemizde satışa sunulacağı açıklandı. TLC Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam yaptığı açıklamada, TCL 10L’nin 2.999 TL fiyat etiketine sahip olacağını TCL 10 Pro modelinin ise 4.500 TL ile 5.000 TL arasında bir fiyat etiketi ile birlikte satışa sunulacağını açıkladı. İşisağlam açıklamasında TCL 10 5G modelinin ise ülkemizde satışa çıkmayacağını belirtti. TCL 10 ailesi, TCL’nin ilk 5G destekli akıllı telefonunu yanında TCL tarafından üretilen eğimli AMOLED ekranını kullanan ilk cihazı bünyesinde barındırıyor. 

TCL 10 Pro Özellikleri 

TCL 10 Pro modeli 6.47 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte geliyor. Gelişmiş görüntü ve video kalitesi için NXTVISION teknolojisine sahip olan model Netflix içerikleri HDR görüntü kalitesinde oynatabiliyor. Arkasında 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın yanında üç ek kameraya sahip olan TCL 10 Pro modelinin ön kamerası ise 24 megapiksel çözünürlüğünde. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.