Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tank Raid Online İle Fantastik Dünyada ki Savaşa Katılabilirsiniz!

Android strateji oyunları arasında yer alan Tank Raid Online, oyun severlere fantastik dünyada savaşabilme imkanı sunuyor.

Android strateji oyunları arasında yer alan Tank Raid Online, dünyanın birçok yerinden oyuncularla fantastik savaşlara katılabilirsiniz. 2017 yılı içerisinde çıkış yapan tank oyunu şuan da 1 milyonun üzerinde oyuncu sayısına sahip.

Tank Raid Online İle Fantastik Dünyada ki Savaşa Katılabilirsiniz 2

 Üç boyutlu grafiklere sahip olan Tank Raid Online, oyun severlere tamamen Türkçe olarak strateji oyunu oynama imkanı veriyor. Çeşitli tank seçenekleri bulunan oyunda görsel efektler inanılmaz derece de etkileyici olarak karşımıza çıkıyor. Dilerseniz dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncular ile bir araya gelebilir ittifaklar kurabilir ya da klanlar oluşturabilirsiniz. Çeşitli tanklar bulunan oyunda çeşitli savaş alanları bulunmaktadır. Ayrıca tankların modelleri ve özellikleri de birbirinden farklı olarak dizayn edilmiştir.

Grafikleri ve görsel efektleri ile oyun severler’in beklentisini karşılayan Tank Raid Online, android strateji oyunları arasında en üst sıralarda yer alıyor. Çoklu oyunculu olan oyun da savaş alanlarında çeşitli ganimetler yer almaktadır. Bu ganimetler savaşın zorluğuna göre farklılık gösterebilir. Ayrıca satın aldığınız tankları geliştirebilir ve güçlendirebilirsiniz. 4 farklı oyun modu ile birbirinden farklı alanlar da tank savaşlarına katılabilirsiniz.

Tank Raid Online İle Fantastik Dünyada ki Savaşa Katılabilirsiniz 3

Tank Raid Online’ın Özellikleri

  • Basit kontroller
  • 3D grafikler
  • 4 farklı oyun modu
  • Fantastik görsel efektler
  • Türkçe dil seçeneği
  • Ücretsiz
  • Milyonlarca farklı oyuncu

Tank Raid Online’nı dilerseniz buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. mavi

    selamun aleykum kardeş bu yunu oynuyorum bayadır yanlız telefon değiştiridim hesab aktramayı nasıl yapıcam bılemedım bı kere denedım oldu sonra olamadı bana bı yardımdı olu ver olamıyorsan bildigin biri varsa oan yönlendırı ver san zahmet

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.