Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tales of Luminaria’nın İlk 10 Dakikası Yayınlandı

Tales of Luminaria isimli anime, 21 büyük kahramanı bir araya getirecek.

Yayıncı Bandai Namco, mobil RPG oyunu Tales of Luminaria‘nın yaklaşan anime uyarlamasına uzun bir ilk bakış yayınladı. Tam adı Tales of Luminaria: The Fateful Crossroad ile anime, Kasım 2021’de Android ve iOS’ta dünya çapında piyasaya sürülen akıllı telefon oyununa dayanacak.

Kesişen hikayelere sahip 21 karakter içeren oyun gibi, The Fateful Crossroad’da kahramanları bir araya getirecek. Daha önce Batman Ninja‘dan sorumlu olan anime stüdyosu Kamikaze Douga’nın yapımcılığını üstlendiği Bandai Namco, “Sadece burada görülebilecek bir hikaye anlatılacak” ifadesini kullandı.

Tales of Luminaria Nasıl Bir Hikaye Anlatacak?

Tales of Luminaria

İlkel canavarlara tapan ülkelerin ittifakı olan Jerle Federasyonu ile ileri teknoloji sayesinde patlayıcı bir gelişim sergileyen Gildllan İmparatorluğu arasında savaş patlak verdi. Savaşın ateşi her geçen gün körükleniyor. Eğitimde genç bir federasyon şövalyesi olan Leo, eskiden imparatorluk kontrolü altında olan ve şimdi sınırın yakınında bulunan Lunne’deki bir görevi tamamlamak için yola çıkıyor. Yanında çocukluk arkadaşı ve stajyer arkadaşı Celia ve eğitmenleri Lisette de onunla birlikte yola çıktı.

Anime, Tales of RPG serisinin değişmez bir arkadaşı. Tales of Arise gibi ana oyunlar anime tasarımları ve ara sahneleriyle dikkat çekerken, serideki Tales of Phantasia, Tales of Vesperia ve Tales of the Abyss dahil olmak üzere önceki oyunlar kendi anime uyarlamalarını aldı.

Animation Tales of Luminaria: The Fateful Crossroad Special Trailer #3

Tales of Luminaria: The Fateful Crossroad, 20 Ocak’ta anime akış hizmetleri Crunchyroll ve Funimation’da prömiyer yapacak ve orijinal Japonca dilinde veya İngilizce dublajlı olarak sunulacak, ikincisi Fullmetal Alchemist ün Leo olarak Aaron Dismuke ve One Piece’den Eric Vale’nin başrol oynadığı bir İngilizce dublajlı sürüm olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.