Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tale of Immortal’ın İngilizce Sürümü Yayınlandı

Çin'li ekibin geliştirdiği RPG oyunu Tale of Immortal sonunda resmi olarak İngilizce versiyonunu yayınladı. Oyun, yılın ilk aylarında en büyük hitlerden biriydi.

Sonunda, Çin mitolojisinden ilham alan bir evrende geçen açık dünya RPG oyunu olan Tale of Immortal‘ın İngilizce versiyonu yayınlandı. Oyun, yılın ilk çeyreğinin en büyük hitlerinden biriydi ancak şimdiye kadar sadece Çince olarak mevcuttu.

Oyun 27 Ocak’ta Erken Erişim’de, yalnızca PC platformu için çıkış yaptı. Geliştirici ekip, Erken Erişim aşamasının en az bir yıl süreceğini açıkladı, bu nedenle oyunun tam sürümü en erken 2022 yılında çıkış yapacak.

Tale of Immortal

Tale of Immortal Büyük Başarılar Elde Etti

Oyunun piyasaya sürülmesinin büyük bir başarı olduğu ortaya çıktı. Tale of Immortal ilk haftasında Steam’de en çok satan ikinci oyun oldu ve iki ay boyunca en çok satan oyunlar listesinde ilk 10 içerisinde kalmayı başardı. Bu başarılar daha da etkileyici çünkü bu listeler satış gelirlerine göre oluşturuluyor ve Tale of Immortal, standart fiyatı 20 doların altında olan nispeten ucuz bir bağımsız oyun.

Oyun ayrıca etkileyici aktivite sonuçları elde etti. Bir noktada oyunu, Steam’de Grand Theft Auto 5 ve Rust’tan daha fazla kişi oynadı. Şu anki rekor 184.181 eş zamanlı oyuncu ve 7 ay önce kırıldı. İngilizce versiyonun eklenmesinin oyunun bu sonucu yenmesine yardımcı olup olmayacağını görmek ilginç olacak.

Oyunun erken erişim lansmanından bu yana istikrarlı bir şekilde geliştiğini de belirtelim. Birkaç gün önce, birçok yeni içerik sunan ve birçok oyun sorununu gideren başka bir büyük güncelleme yayınlandı. Geliştirici ekip, İngilizce yerelleştirmenin eklenmesi vesilesiyle, oyunda yüzde 20 indirim sağlayan özel bir teklif düzenledi. Tale of Immortal’ın şimdiye kadar kaydedilen en düşük fiyatı olan yaklaşık 62 TL karşılığında oyunu şimdi bu bağlantıyı kullanarak satın alabilirsiniz.

鬼谷八荒 - Tale of Immortal 【Early Access】 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.