Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Take Two Daha Fazla Red Dead Redemption Oyununun Geleceğini Açıkladı

Kendine has atmosferi ile pek çok oyuncunun severek oynadığı Red Dead Redemption ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games’in yaptığı sevilen oyun serilerinden birisi olan Red Dead Redemption serisi satış rakamları ile dikkat çekiyor. Rockstar Games’in GTA serisi ile birlikte sevilen oyun serilerinden olan Red Dead Redemption serisinin son oyunu 2018 yılında Red Dead Redemption 2 olmuştu.

Rockstar Games’in de sahibi olan Take Two daha fazla Red Dead Redemption oyununun geleceğini duyurdu.

Take Two Daha Fazla

Take Two Daha Fazla RDR Oyununun Müjdesini Verdi

Take Two’nun CEO’su olan Strauss Zelnick tarafından yapılan açıklamada Red Dead Redemption sersinin uzun yıllar boyunca devam edeceğini belirtti. Yapılan bu açıklama ile Take Two daha fazla Red Dead Redemption oyununun geleceğini de doğrulamış oldu.

Zelnick açıklamasında ayrıca James Bond serisinin başarısını örnek vererek her şirketin böyle başarılı bir işe imza atmak istediğini belirtti. İzleyicilerinin yeni James Bond filmlerinin geleceğini bildiği gibi GTA serisinin de devam edeceğini bilmesi gerektiğini söyleyen Zelnick, devam edecek olan serilerden birisinin de Red Dead Redemption olacağını belirtti. Take Two CEO’su ayrıca NBA 2K serisinin de devam edeceği bilinmesi gereken oyun serilerinden biri olduğunu bir kez daha açıkladı.

take two daha fazla red dead redemption oyununun gelecegini acikladi 3

Rockstar Games’in şu sıralar yeni bir GTA oyunu üzerinde çalıştığı biliniyor. Ortaya çıkan yeni bir detaya göre Rockstar Games, Red Dead Redemption 3 oyunu üzerinde de çalışıyor. Oyunun geliştirme sürecinin ne aşamada olduğu şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.