Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Swords of Legends Online 9 Temmuz’da Yayınlanacak

Gameforge, çok oyunculu çevrimiçi rol yapma aksiyon oyunu Swords of Legends Online isimli yeni oyunlarının 9 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu. Bunu kutlamak için yayıncı, yeni bir fragman da paylaştı.

Swords of Legends Online, Çin mitolojisinden esinlenen bir fantezi dünyasında geçen bir MMORPG oyunu olacak. Oyun birkaç farklı karakter sınıfı, PvE ve PvP içeriği ve dinamik bir savaş sistemi sunacak. Wangyuan Shengtang Entertainment tarafından geliştirilen oyun, Metin2 ile yakından tanıdığımız Gameforge tarafından yayınlanacak.

Swords of Legends Online oldukça kapsamlı bir hikaye sunacak. Oyunun hikayesi, bir zamanlar kahramanların elinde olan tanrılar, antik savaş ve efsanevi kılıçlar arasındaki çatışma etrafında dönecek.

Swords of Legends Online‘da aksiyonu üçüncü şahıs bakış açısıyla izleyeceğiz. Oyuna kendi karakterimizi yaratarak başlayacağız ve altı farklı sınıftan birini seçebileceğiz. Seçtiğimiz karakterlerin her birinin iki farklı rolü olacak, böylece onu belirli bir mücadelenin gereksinimlerine göre ayarlayabileceğiz.

Swords of Legends Online dünyasına girdiğimizde, geniş 3 boyutlu ortamı keşfedecek, görevleri tamamlayacak ve canavarlarla savaşacağız. Savaş sistemi oldukça dinamik olacak. Çeşitli doğaüstü yetenekler kullanacağız. Oyun ilerledikçe, kullanıcılar karakterlerini geliştirebilecek.

Oyun sırasında karakterin malikanesini de genişleteceğiz, görünümünün çeşitli yönlerine karar vereceğiz. Kanatlı bineğinizi kullanarak diğer oyuncuların evlerini ziyaret edebileceğiz.

Swords of Legends Online’da hem PvE hem de PvP özelliklerini kullanabileceğiz. Oyunun resmi web sitesine bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Swords of Legends - Release Date Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.