Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Super Meat Boy Forever Bu Yıl Sonu Piyasaya Sürülecek

Super Meat Boy Forever'ın çıkış tarihi nihayet açıklandı ve oyun bu yıl geliyor. The Game Awards 2020'de açıklandı.

Super Meat Boy Forever‘ın çıkış tarihi nihayet açıklandı ve oyun bu yıl geliyor.

Dün gece The Game Awards 2020 sırasında duyurulduğu üzere Team Meat’in Super Meat Boy devamı 23 Aralık’ta Epic Games Store için piyasaya sürülecek. Oyunun resmi web sitesinde konsol sürümlerinin 2020’de de çıkması bekleniyor. Ayrıca 2021’de Steam‘e de çıkacak.

Oyunun başlangıçta 2020’ye ertelenene kadar Nisan 2019’da piyasaya sürülmesi planlanmıştı. Şimdiye kadar geliştiricilerden gelen ufak bir sözle, bu sürüm geçebilir gibi görünüyordu. Ancak şimdi Meat Boy tam zamanında geri dönecek gibi görünüyor.

Super Meat Boy Forever, bebek kızları Nugget’ı Dr Fetus’un elinden kurtarmaya çalışan Meat Boy ve Bandage Girl’e odaklanan otomatik çalışan bir platform oyunudur. Seviyeler, zorluk derecesine göre dinamik olarak oluşturulur ve bir seviyeyi her geçtiğinizde, kendisinin daha zor bir versiyonuna dönüştürülür.

Meat Boy ve Bandage Girl artık savunmasız değiller, düşmanlarını yumruklayıp tekmeleyebiliyorlar. En büyük farkı kontrollerin artık iki düğme olması, bir atlama, bir atlama atağı, bir dalış ve bir kaydırmanız var. Pek çok yeni mücadeleyi gösteren aşağıdaki yepyeni oyun duyurusu fragmanına göz atabilirsiniz.

Super Meat Boy Forever Launch Date

Orijinal Super Meat Boy 2010’da piyasaya sürüldü ve aslında 2008’de Meat Boy adlı bir flash oyundu. Şu anda yeni Super Meat Boy Forever’ın kaç seviyeye sahip olacağını bilmiyoruz, ancak sevilen 2010 unvanı 300’ün üzerindeydi, bu yüzden burada daha fazlasını bekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.