Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sundered: Eldritch Edition Bu Akşam Epic Store’da Ücretsiz Olarak Dağıtılmaya Başlanacak!

Sundered: Eldritch Edition bilgisayar platformu için bugün ücretsiz olacak.

Günlerdir Darksiders Warmastered Edition, Darksiders II Deathinitive Edition ve Steep’i ücretsiz olarak bilgisayar platformuna dağıtan Epic Store, bu akşam saat 19.00 itibari ile  Sundered: Eldritch Edition’ı ücretsiz olarak oyunculara sunacak.

Sundered Eldritch Edition Bu Akşam Epic Store’da Ücretsiz Olarak Dağıtılmaya Başlanacak 2

Steam üzerinde 32.00 TL olarak satışlarına devam eden Sundered: Eldritch Edition 2017 yılından bu yana oyuncuları kadim büyülü güçlere karşı savaşmak için eşsiz bir dünyaya götürüyor. Elle çizilmiş içeriklerin ve grafiklerin yer aldığı oyun içerisinde sürekli değişen bir dünya ve korkunç düşmanlar karşımıza çıkmıştı. Günümüze kadar büyük bir beğeni toplamayı başaran yapım çok yakında bedava olarak dağıtılacak.

1 yıldır oyunculara birbirinden farklı oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Store yeni yıla girmemiz ile birlikte 3 farklı oyunu bedava olarak dağıtmaya başlamıştı. 9 Ocak – 16 Ocak tarihleri arasında da Sundered: Eldritch Edition’ı bedava olarak dağıtacak olan dijital oyun mağazası ilerleyen haftalarda da birbirinden farklı oyunları oyuncuların beğenisine sunmaya devam edecek.

Dileyen oyuncular bu akşam saat 19.00’a kadar üç farklı oyuna sonsuza sahip olabilir, saat 19.00’dan sonra ise Sundered: Eldritch Edition’ı kütüphanelerine ekleyerek sonsuza kadar sahip olabilirler.

Sundered Official Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.