Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stranger Things 4. Sezon Çıkış Tarihi İçin Üzen Açıklama

Netflix’in sevilen dizisi Stranger Things’in yıldızlarından Finn Wolfhard, dördüncü sezonu bekleyen izleyicileri üzecek bir haber verdi. Ünlü oyuncu, yeni sezonun 2022 yılında yayınlanacağını söyledi.

Stranger Things 4. sezon ne zaman çıkacak? Uzun zamandır cevap bulmayı bekleyen bu soru, nihayet yanıtını buldu. Fakat cevap, dizinin hayranları için derin bir hayal kırıklığı olabilir. Popüler Netflix serisinde Mike Wheeler karakterini canlandıran Finn Wolfhard, merakla beklenen Stranger Things 4. sezon için gelecek yılı işaret etti.

Kullanıcıların sevdikleri ünlüler ile video konferans yoluyla tanışabildikleri ve sohbet edebildikleri bir platform olan Fanmio‘da konuşan ünlü oyuncu, yeni sezonun 2022 yılı içerisinde yayınlanacağını söyledi.

stranger things 4. sezon

Bu, diziyi yakın zamanda görmeyi uman Stranger Things hayranları için kötü bir haber olsa da, aslında o kadar da şaşırtıcı bir gelişme değil. Biz de, diğer herkes gibi dördüncü sezonun 2021 yılının sonunda yayınlanacağını umuyorduk, ancak koronavirüs salgını nedeniyle sürekli aksayan çekimler bu ihtimali yavaş yavaş ortadan kaldırmıştı.

Ek olarak, geçtiğimiz günlerde Stranger Things 4. sezon çekimlerinin Ağustos 2021’e kadar sürebileceğini öğrenmiştik. Eğer zaman çizelgesine uyulursa, muhtelemen yeni sezonu 2022’nin ilk aylarında görebileceğiniz. Bu da, planlanan ilk çıkış tarihinin yaklaşık bir yıl rötar yediği anlamına geliyor. Yine de bekleyip görmemiz gerekecek.

Stranger Things 4. sezon ne zaman yayinlanacak

Yakın zaman önce katıldığı bir podcast programında konuşan Wolfhard, dördüncü sezon için “şimdiye kadarki en karanlık sezon” tanımlamasını yapmıştı. Her yeni sezonun daha karanlık, daha komik ve daha duygusal olduğunu söyleyen 18 yaşındaki aktör, tüm bu unsurların Stranger Things’i güçlendirdiğini ifade etmişti.

Stranger Things dördüncü sezon çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.