Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Strange Brigade’in Oynanış Videosu Oldukça Eğlenceli Görünüyor

Rebellion'ın yeni oyununu görme şansı yakaladık.

Kısa süre önce Rebellion tarafından tanıtılan Strange Brigade son günlerde gün yüzüne çıkan en ilgi çekici oyunlardan biri oldu diyebiliriz. Oyunun hikayesi ve arka planı 1930’larda geçecek. Dört farklı ana karakterin bulunacağı Strange Brigade’de, Indiana Jones’vari maceralara çıkacağız. Gizemli topraklar, eski Mısır medeniyetinden esinlenilmiş bir atmosfer ve eğlenceli nişancı oyunu yapısı ile merak uyandıran Strange Brigade yepyeni oynanış videosu sayesinde oyuncuların karşısına çıktı.

strange brigade gameplay

Baştan sona co-op olarak oynanabilecek olan oyunda, kendine has mücadele özellikleri ve envanterleri olan dört ayrı karakter bulunacak. Dönemin önemli güçlerinden olan Büyük Britanya Krallığı’nın gizemli topraklarına doğru arkadaşlarınızla maceraya çıkacaksınız. Egzotik mekanlar, korkunç düşmanlar ve esrarengiz güçler arasında yolunuzu açmaya çalışacaksınız.

Eğlenceli bir üçüncü şahıs nişancı oyunu olacağa benzeyen yapım bu yılın içinde piyasaya sürülecek. Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için rafa çıkacak. Nişancı oyunu, safari atmosferi ve define avcılığı ruhunu bir araya getireceğini söyleyebiliriz.

Oyunun kesin çıkış tarihi şimdilik duyurulmadı ancak Steam mağazasındaki sayfası faaliyete geçti Buraya tıklayarak Strange Brigade’in Steam sayfasına gidebilirsiniz. Yayınlanan oynanış videosunu da aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Strange Brigade - Exclusive Gameplay Commentary | | PC, PS4, Xbox One

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.