Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Strange Brigade’in Ne Zaman Çıkış Yağacağı Belirsizliğini Korumaya Devam Ediyor!

Strange Brigade ne zaman çıkış yapacak bilinmiyor.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncuları tarafından sabırsızlıkla beklenen Strange Brigade’in ne zaman yayınlanacağı hala duyurulmadı.

Strange Brigade’in Ne Zaman Çıkış Yağacağı Belirsizliğini Korumaya Devam Ediyor 2

Rebellion tarafından geliştirilen ve tüm platformlar için yine Rebellion tarafından yayınlanacak olan Strange Brigade, oyuncuları aksiyona ve gerilime doyuracak gibi görünüyor. Zombilerle dolu bir dünyada mücadele edeceğimiz oyunda birbirinden farklı devasa yaratıklar da bulunuyor. Fantastik animasyonların da yer aldığı oyunda sürükleyici bir yapı bizleri karşılayacak. Oyun içerisinde birbirinden farklı özelliklere ve yeteneklere sahip birçok silah modeli yer alıyor. Özellikle oyunda yer alan tüfekler oldukça etkileyici hasar oranına sahip.

Erkek ve bayan karakterlerin yer aldığı yapımda tek oyunculu ve çevrimiçi eşli oyunculu modlar yer alıyor. 13 farklı dil seçeneği ile karşımıza çıkacak olan Strange Brigade, ne yazık ki Türkçe dil desteğine sahip olmayacak. Oyun içerisinde birbirinden farklı mekanlarda ilerlemeye çalışacağız. Tabii ilerledikçe de daha fazla tehlike bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde bazen karanlık mağaralara bazen de ürkütücü harabelerde savaşacağız.

Fantastik yaratıkların ve fantastik dünyanın yer aldığı yapımda, her an saldırılara karşı tetikte olmalı ve cephanemizi akıllı bir şekilde kullanmalıyız. Mumyalar, cesetler, iskeletler ve daha fazlası oyun içerisinde bizleri öldürmek için bekliyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Edit: Strange Brigade 28 Ağustosta yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.