Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Strafe Çıkış Fragmanı Yayınlandı, Gerçekten 90’ların En İyi Oyunu Olabilir

90'ların birinci şahıs nişancı akımını geri getirmek için yola çıkan Strafe, çıkış fragmanı ile eski oyunları özleyenleri heyecanlandırdı.

Pixel Titans tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayıncılığı üstlenilen Strafe, çıkış fragmanı eşliğinde ön siparişe açıldı. ”90’ların En İyi Oyunu” sloganı ile ilk defa çıkış yaptığında, eski usul birinci şahıs nişancı oyunlarını çok özleyenlerin heyecanlanmasına sebep olmuştu. Doom ve Quake gibi efsanelerden kalan boşluğu doldurmak için günümüzün oyun geliştirme teknolojilerinden yararlanılarak tasarlanan Strafe, Windows ve MacOS PC ile Playstation 4 platformları için piyasaya çıkacak.

strafe

Oyunun çıkış tarihi 9 Mayıs 2017 olarak duyurulmuştu. Çok büyük bir aksilik yaşanmadığı takdirde işaret edilen günde piyasaya çıkacak gibi duruyor.

Yayınlanan çıkış fragmanında orijinal Wolfstein görüntüsü bulunması, geliştirici ekibin aklından ne gibi planların geçtiğini merak etmemize sebep oldu.

http://www.strafe1996.com/ adresine giderek oyunun 90’lara yaraşır şekilde tasarlanmış internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 31 Türk lirası fiyat etiketi ile ön siparişe açılan oyunun PC versiyonunu satın almak için de buraya tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz. 

Müziklerini ve grafiklerini gerçekten çok başarılı bulduğumuz ve hızlı oynanış mekaniklerine de hayran olduğumuz oyunun çıkış fragmanını aşağıdaki adreste izleyebilirsiniz.

STRAFE - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.