Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stela 13 Mart’ta PC Ve Nintendo Switch’e Gelecek

Stela'nın çıkış tarihi nihayet netleşti.

17 Ekim 2019’da Xbox One platformuna çıkış yapan ve günümüzde hem Xbox One hem de Apple Arcade üzerinde oynanmaya devam eden Stela’nın bilgisayar platformuna geleceği tarih nihayet belli oldu.

Stela 13 Mart’ta PC Ve Nintendo Switch’e Gelecek 2

Xbox One platformunda 4K Ultra HD olarak oynanmaya devam eden Stela gizemli bir kadim dünyasını konu alırken oyunun diğer platformlara da geleceği tarih bugün netleşmiş. Ürkütücü zorlukların ve tehlikelerle dolu bir arazinin yer aldığı oyun da devasa canavarlar ile mücadele ediyor, benzersiz görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Orjinal müzikler eşliğinde oyunculara gerilim dolu anlar sunan yapım yakında diğer platformlarda da oynanabilir olacakmış.

Gematsu’nun yapmış olduğu habere göre 2020’nin ilk çeyreğinde lansmana çıkması beklenen Stela’nın çıkış tarihi duyurulmuş. Habere göre yapım 13 Mart’ta PC platformu için Steam’de, Switch platformu için ise Nintendo eShop üzerinde lansmana çıkacakmış. Habere göre oyunun geliştiricisi olan SkyBox Labs, Stela’nın 19.99 dolar fiyat etiketine sahip olacağını duyurmuş.

Şu sıralar Steam üzerinde sergilenmeye devam edilen yapım, geçtiğimiz yıldan bu yana Xbox One ve Apple Arcade üzerinde oynanıyor. Yaz ve kış temalı sahnelere sahip olacak olan oyunun PC sürümü için geri sayım başladı.

Stela - Nintendo Switch and Steam Release Date Announcement (2020)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.