Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steel Rats’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Steel Rats 7 Kasım'da oyun severlere sunulacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Steel Rats çıkış tarihini nihayet duyurdu. Oyun 7 Kasım’da raflardaki yerini alacak.

Steel Rats’in Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Tek oyunculu bir aksiyon yarış oyunu olacak olan Steel Rats, Tate Multimedia imzası ile geliştirilip konsol ve bilgisayar platformuna çıkış yapacak. 5D grafik açıları ile bizlere etkileyici aksiyon sahneleri sunacak olan yapım uzun bir aranın ardından nihayet çıkış tarihini oyun dünyası ile paylaştı. Yapılan duyuruya göre Steel Rats 7 Kasım’da konsol ve bilgisayarlar için yayınlanacak ve oynanabilir olacakmış.

Oyun içerisinde alevli motosikletimiz ile birbirinden farklı mekanlara giriş yapacak ve karşılaştığımız yaratık ve canavarlar ile savaşacağız. Grafikleri açısından kusursuz bir yapıda olacak olan oyun görsel efektleri bakımından da diğer oyunlara taş çıkaracak.

Uzaylı istilacı robotlar ile de karşı karşıya geleceğimiz oyunda bir orduya karşı tek başımıza savaşacak ve şehirleri fethetmeye çalışan bu robotları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. 4 farklı karakterden birini seçebilecek ve motosikletimiz ile düşman saflarını darma dağın edeceğiz. Oyuncular motosiklet sürerken aynı şekilde de silahlarını ateşleyebilecekler. Gerçek fizik kurallarına sahip olacak olan motosikletler birbirinden farklı özelliklere de sahip olacak.

Yapım Windows 10’da oynanabilecek. Henüz sistem gereksinimleri de duyurulmadı.

Dilerseniz buradan Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Steel Rats™ Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.