Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam’in Google Aramasında Epic Games Store Hakkında Kötü Sözler Yayınlandı

Google Steam sonuçlarında Epic Games Store hakkında ilginç ifadeler.

Dünyanın en büyük oyun kütüphanelerinden birisi olan Steam’in Google arama sonuçlarında Epic Games Store için söylenen kötü sözün yayınlanması kullanıcıların tepkisini çekti.

steamin google aramasinda epic games store hakkinda kotu sozler yayinlandi 2

Google’a “steam store” aramasını yapan kullanıcılar bugün bir daha göremeyecekleri bir şeyi görmüş olabilirler. Dünyanın en büyük dijital oyun kütüphanesi olan Steam’in Google arama sayfasında “F.ck Epic Games Store” yazısı görüldü. Steam’in Google aramalarında yer alan bu yazısı kaldırıldı ancak kullanıcılar ekran görüntüsü almayı başardı. Böyle bir durumun yaşanmasının altında yatan nedenin siber saldırı olduğu düşünülse de yapılan incelemelerle birlikte bunun oyun içi bir yoruma ait olduğu ortaya çıktı.

Steam platformunda oyunlara yapılan yorumlar normalde Steam Labs bölümü altında ter alıyordu ancak yaşanan bu sorun nedeniyle siteye gelen bu yorumun Google arama sonuçlarında site açıklaması gibi göründü. Altta görüldüğü üzere normalde “Rommel” isimli bir Steam kullanıcısının “Metro Exodus” oyununa yaptığı yorum Steam’in Google internet sitesinde çıkan açıklama bölümünde yazı ile aynı. Konu ile ilgili Steam şimdilik bir açıklama yapmış değil.

steamin google aramasinda epic games store hakkinda kotu sozler yayinlandi 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.