Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam’in En Gözde Oyunları Kış İndirimlerine Girdi!

Steam'in ne çok satan oyunları Kış indirimleri ile oldukça cazip fiyatlara sahip oldu.

Bu haberimde Steam’de en çok satan oyunları ele alacak ve girdikleri indirimlerden bahsedeceğim. Bu haberde bahsedeceğim oyunları günümüzde milyonlarca kişi oynuyor. Ama hemen şunu belirteyim; PUBG Kış indirimlerine girmedi.

Steam’in En Gözde Oyunları Kış İndirimlerine Girdi 1

Steam’de şuan onlarca farklı oyun Kış indirimlerine girerek milyonlarca oyun severin karşısına çok cazip fiyatlar ile çıkıyorlar. Son dönemlerde Espor alanında yüksek ses getiren CS:GO ile başlamak istiyorum. CS:GO normalde Steam’de 24.00 TL gibi bir fiyatla satılıyordu. Kış indirimlerine dahil olan oyun şuanda yüzde 33 indirime girerek 16.08 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyor. Bu yıl satış listelerinden hiç eksik olmayan Assassin’s Creed Origins’te Steam Kış indirimlerinden nasibini almış durumda. Liste fiyatı 209.00 TL olan oyun yüzde 30 indirime girerek 146.30 TL üzerinden satışlarına devam ediyor.

Dün yaptığım bir haberde, muhtemelen kış indirimlerinde olacak oyunların kısa bir listesini paylaşmıştım. Daha doğrusu tahminlerimi yazmıştım. Tahminde bulunduğum oyunlar arasında yer alan Football Manager 2018’de Steam Kış indirimlerine dahil olarak 119.00 TL yerine yüzde 25 indirim ile 89.25 TL olarak satılıyor. Bunlara ek olarak simülasyon severler içinde güzel bir haberim var. Son dönemlerde aldığı yeni DLC’ler ile adından sıkça söz ettiren Euro Truck 2’de yüzde 75 indirime girerek 39.00 TL yerine 9.75 TL’ye düşmüş durumda.

Steam’in En Gözde Oyunları Kış İndirimlerine Girdi 2

Tüm platformlarda toplam 38 milyon oyuncuya ulaşan ve alışılmışın dışında bir yapıya sahip olan Rocket League’de yüzde 40 indirime girerek 31.00 TL yerine 18.60 TL’ye satılmaya devam ediyor. Eğer ben zombi öldürmek için doğmuşum diyorsanız 3.10 TL’ye satılan Left 4 Dead 2’yi kaçırmamanızı öneririm. Oyunun normal liste fiyatı 31.00 TL’yken yüzde 90 indirime girerek 3.10 TL’ye düşmüş durumda. Aslında GTA V’in dün yüzde 60 indirime girdiğini belirtmiştim. Yeniden hatırlatalım. GTA V yüzde 60 indirime girerek 179.00 TL yerine 71.60 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Steam’in En Gözde Oyunları Kış İndirimlerine Girdi 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.