Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam’in Arama Fonksiyonu Daha İyi Bir Hale Geldi

Steam'in yeni arama özelliği beğenileri kazanacak gibi görünüyor.

Djital oyun satışları ile her yıl yüksek gelirler elde eden Steam 2019’da Epic Store yüzünden biraz tahtını sallandırsa da günümüzün en büyük dijital oyun satış mağalazalarından bir tanesi olarak satış hayatına devam ediyor.

Steam’in Arama Fonksiyonu Daha İyi Bir Hale Geldi 2

1 milyar kayıtlı kullanıcıya sahip olan Steam kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmaya çalışırken aldığı güncellemeler ile daha kullanıcı dostu bir arayüz ve sade temalar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda pek çok yeniliği kullanıcılarına sunan ve bu yönü ile beğenileri toplayan ünlü mağaza yeni bir değişiklik daha aldı ve yine kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz yeni gelişmelere göre Steam’in arama fonksiyonu daha iyi bir hale getirilmiş. Kullanıcılar Steam üzerinde arama yaptıktan sonra sayfanın en alt kısmında sayfa numaraları çıkıyor ve kullanıcılar bu numaralara tıklayarak bir sonraki veya bir önceki sayfaya gidebiliyorlardı. Yeni fonksiyon ile Steam sayfa numaralarını kaldırdı ve kullanıcılar sayfanın altına ilerledikçe yeni sonuçlar ile karşılaşmaya başladılar.

Kullanıcılar için sayfaların yeniden yüklenmesinin önüne geçen bu fonksiyon ile kullanıcılar sonuçlara daha hızlı ve daha kolay bir şekilde ulaşabilir oldular.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.