Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SteamDeck Geliştirici Kiti Dağıtılmaya Hazır Hale Geldi

Steam Deck, bu aralık ayında piyasaya çıkacak ancak oyuncular konsollarını almadan önce Valve'nin konsolu geliştiricilerin eline geçecek. Valve'nin açıkladığı gibi, bu çok yakında gerçekleşecek.

SteamDeck, Valve’nin bu temmuz ayında ortaya çıkan yeni konsolu, test etme şansı bulanların görüşlerine göre gerçekten ilginç bir cihaz. Basınç sensörleri ile donatılmış jiroskop ve dokunmatik paneller dahil birçok teknolojiyi kullanan cihaz oldukça ilgi çekti.

Konsol, oyunculardan önce geliştiricilerin ellerine geçecek. Son zamanlarda şirket, resmi Steam blogunda konsolların paketlendiğini ve gönderilmeye hazır olduğunu bildiren bir gönderi yayınladı.

SteamDeck

Konsol Hala Siparişe Açılmadı

Valve’nin girişimi, geliştiricilerin oyunlarının Steam güvertesinde nasıl performans gösterdiğini görmeleri için bir fırsat olacak. Elbette bu, onların geri bildirimlerine dayanarak gelecekte uygun güncellemeleri sunacak olan Valve’ye de fayda sağlayacak. Geliştiricilere gönderilen konsollar, piyasaya çıkacak olanlardan farklı olmayacak.

Konsolu satın almakla ilgileniyorsanız, en ucuzu 399 dolar olan üç sürümden birini seçebileceğiniz resmi web sitesinde yapabilirsiniz ancak bir ”ama” olduğunu belirtelim. Şu anda konsol yalnızca rezerve edilebilir durumda ve uygun bir sipariş verme olasılığı yalnızca gelecek yılın ikinci çeyreğinde başlayacak. Bu nedenle, ön siparişlerin başladığı gün konsolunuzu ayırtmadıysanız, SteamDeck için neredeyse bir yıl beklemeniz gerekecek.

SteamDeck Teknik Özellikleri

  • İşlemci: AMD APU Zen 2 2,4 – 3,5 GHz
  • Bellek: 16 GB LPDDR5
  • Ekran Kartı: AMD APU 8 RDNA 1.0 – 1,6 GHz
  • Depolama: 64 GB eMMC veya 256 GB NVME SSD veya 512 GB yüksek hızlı NVME SSD
  • Ekran: 1280×800 60 Hz LCD ve Dokunmatik Panel
  • Batarya: 40 WHr

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.