Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam’de Türkçe Dil Desteğine Sahip Olan En Yeni 4 Oyun!

Bilgisayar platformunda Türkçe olarak oynanabilecek en yeni oyunlar.

Piyasaya sürülen oyunların genelinde İngilizce dil desteği yer alırken, Türkçe dil desteğine sahip olan oyunlarda sınırlı sayıda bulunuyor. 2019 yılına damga vuracak olan ve Türkçe dil seçeneğine sahip olan en yeni 4 oyunu seçtik. Steam’de Türkçe olarak oynanabilen oyunlar hangisi? Hangi oyunlarda Türkçe dil desteği var? Türkçe olarak oynanabilecek en iyi bilgisayar oyunları hangileri?

Şu sıralar Steam üzerinde satışlarda yer alan birbirinden yeni oyunlar fiyatları ile cepleri yaksa da oyuncular tarafından merakla beklenmeye devam ediyor. Bizde bu oyunlar arasında en çok beklenen ve Türkçe dil yapısına sahip olan 4 oyunu seçtik.

Cyberpunk 2077 — Official Cinematic Trailer | E3 2019

1 – Cyberpunk 2077

7 yıldır geliştirilmeye devam edilen Cyberpunk 2077’nin bu yıl çıkması beklenirken oyunun çıkış tarihi Nisan 2020 olarak duyurulmuştu.

Steam üzerinde 249.00 TL olarak satışlarına devam eden yapım, Ağustos ayı içerisinde düzenlenecek olan Gamescom 2019’da da sahne alacak. Yapılan son duyuruya göre oyunun demo sürümü Gamescom 2019’da oyuncular tarafından ilk kez oynanabilecekmiş.

Büyük bir beklenti ile oyuncular tarafından beklenen yapım, Türkçe dil desteğine de sahip olacak. Oyun içerisinde Türkçe olarak menüler ve altyazılar yer alacak. Seslendirmeler ise İngilizce olarak karşımıza çıkacak.

eFootball PES 2020 Demo Trailer

2 – eFootball PES 2020

Futbol severlere gerçekçi bir deneyim sunacak olan eFootball PES 2020 dün konsollarda demo olarak yayınlandı. Bu sabahta PC oyuncuları için demosunu yayınlayan yapım, 10 Eylül’de lansmana çıkacak ve Türkçe dil desteğine de yer alacak.

Oyun içerisindeki spiker farklı dillerde yer alırken, arayüzler ve içerikler Türkçe olarak karşımıza çıkacak.  Hem konsol hem de bilgisayar platformunda gerçekçi futbol maçları yapabilmemizi sağlayacak olan oyun iki farklı sürüm olarak ön siparişlerde yer alıyor.

Dileyen bilgisayar ve konsol oyuncuları şuanda ücretsiz demoyu indirip oynamaya başlayabilirler.

eFootball PES 2020’nin PC demosu nasıl indirilir? Oyunun Steam sayfasına girerek demoya erişebilirsiniz.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Trailer

3 – Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampir oyunu olarak Steam üzerinde ön siparişlerde yer alan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 önümüzdeki yıl oyunculara sunulacak.

Tek oyunculu bir oynanışı karşımıza çıkaracak olan oyun bnyesinde Türkçe dahil olmak üzere 8 farklı dil desteğine sahip olacak. Yapım üç farklı paket halinde karşımıza çıkacak. Bu paketler arasında kozmetik ürünler ve bazı içerikler farklılık gösterecek.

Oyun içerisinde 1850’li yıllara gidecek, karanlık ve kanlı bir şehirde hayatta kalabilme mücadelesi vereceğiz. Kanlı ve şiddetli sahneler ile karşılaşacağımız oyunda ittifaklar kuracak, Seattle adlı şehirde vampirler ile tanışacağız. 92.00 TL’den başlayan fiyatlara sahip olan oyun, Türkçe dil desteği ile oynanabilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=rD9SRcLu5HA

4 – Children of Morta

Eylül 2019’da çıkış yapması beklenen Children of Morta aylardır Steam üzerinde ön siparişlerde yer alıyor. Hem konsol hem de bilgisayar oyuncularına sunulacak olan yapım, tek bir pakete sahip olacak.

Tek oyunculu ve eşli oyunculu olarak farklı oyun modlarını karşımıza çıkaracak olan Children of Morta, piksel grafikleri ile rakiplerinden sıyrılacak. Aksiyon ve RYO yüklü yapısı ile oyuncuları karanlık diyarlarda fantastik savaşlara götürecek olan oyun, ülkemiz oyuncuları tarafından Türkçe dil destei ile oynanabilecek.

Yapım 40.00 TL yerine yüzde 10 indirimle 36.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.