Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam’de Black Desert Online’a Yoğun İlgi Devam Ediyor!

Black Desert Online Steam'de ikinci sunucusunu açacak.

Yılların eskitemediği MMORPG oyunu olarak akıllara kazınan Black Desert Online, tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından tutkuyla oynanıyor.

Steam’de Black Desert Online’a Yoğun İlgi Devam Ediyor 2

Günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Black Desert Online geçtiğimiz ay Steam’de de yer alacağını duyurmuş ve bu durum bilgisayar oyuncuları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmıştı. Başarılı yapım bu duyurudan yaklaşık 2 hafta sonra Steam’deki yerini almıştı. 17 Mayıs itibari ile Steam’de yayınlanan Black Desert Online, yayınlanması ile Steam kullanıcılarının favori oyunları arasına katıldı. Steam’de yoğun ilgiyle karşılaşan yapım, şuanda ‘Çok Satanlar’ sıralamasında ilk sırada yer alıyor. 3 gündür zirveyi kimseye kaptırmayan oyun geliştiricisinin de yüzünü güldürüyor.

Pearl Abyss oyuncuların ilgisinden memnun bir halde görünürken kısa bir açıklama yaparak BDO’nun Steam’de ikinci bir sunucu açacağını duyurdu. Ramazan etkinlikleri ile karşımıza çıkan yapım, oyuncuların yoğun ilgisini çekerken diğer yandan da kitlesini genişletmeye devam ediyor. Oyunculara sunduğu birbirinden önemli etkinlikler ile çeşitli ödüller dağıtan yapım, ikinci sunucusu ile daha geniş kitlelere kitap etmeye devam edecek.

28 Mayıs’a kadar Steam’de yüzde 50 indirimle satılmaya devam eden yapım, şuan da 9,50 TL olarak satılıyor.

Steam’de Black Desert Online’a Yoğun İlgi Devam Ediyor 3

Steam’de Black Desert Online’a Yoğun İlgi Devam Ediyor 4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. alaskaaa

    steame gelemesi cidden bayagı ıyı olmus oyun hakettıgı degerı gormelı zaten 😀

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.