Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Yaz İndirimleri 2020 Başladı, Bir Çok Oyunda İndirimler Sizleri Bekliyor

Oyuncuların uzun zamandır beklemekte olduğu Steam Yaz İndirimleri etkinliği nihayet başladı. Beklemekte olduğunuz veya almak istediğiniz oyun varsa almanın tam sırası. Ayrıca Steam Puan Dükkanı güncellendi ve birbirinden yeni öğeler mevcut.

Milyonlarca oyuncunun her yıl sabırsızlıkla beklediği Steam Summer Sale 2020 nihayet başladı. Bu yaz indirimlerinde birbirinden güzel binlerce oyun 25  Haziran – 9 Temmuz 2020 tarihleri arasında %80 ve %90’a varan indirimlerle oyunculara sunuluyor. Eğer siz’de indirime girmesini beklediğiniz oyunlar varsa mutlaka Steam’mi ziyaret edin.

Steam Summer Sale 2020 Başladı Bir Çok Oyunda İndirim Sizleri Bekliyor

Steam Summer Sale 2020’nin başlaması ile birlikte sevdiklerini oyunu fiyatlarından dolayı alamayan oyuncular bu etkinlikte yüzde 90’a varan indirimli oyunları alabilme fırsatına erişiyorlar. Her yıl yapılan Steam Summer Sale etkinliğinde sevdiğiniz AAA (Büyük bütçeli yapımlı oyunlar) oyunlarının da içerisinde bulunduğu indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Bu yıl ki Steam Summer Sale etkinliğinde oyuncuların oyunları almasının yanında ayrıca ekstra ufak hediyelerde oyunculara verilecek. Ancak bu hediyeleri alabilmeniz için öncelikle Steam’de alışveriş yapıp puan toplamanız gerekiyor elbette. Steam bu yıl açtığı puan dükkanında Steam çerçeveleri ve ikonların yanı sıra ayrıca bazı oyunlar için çıkartma ve ifadeler de veriyor.

Steam’in puan dükkanında Counter- Strike:Global Offensive, Doom Eternal, Dota 2, The Witcher 3: Wild Hunt, GRIS ve Disco Elysium için hareketli çıkarmaların yanı sıra ayrıca arka plan görselini değiştirebilecekler bir çok içerik var. Elbette oyun içi öğeler sadece bunlardan ibaret değil. Puan Dükkanı’na girdiğinizde Oyunlara Ait Öğeler kısmından hesabınızda bulunan oyunlar için var olan içerikleri görebilirsiniz.

Steam Puanı Nasıl Kazanılır ?

Topluluk Ödülleri’de kazanabileceğiniz bu etkinlikte çeşitli rozetler’de kazanabilirsiniz. Peki Steam puanı nasıl kazanılır ? İşte cevabı: Steam’de bir satın alım yaptığınızda harcadığınız miktara bağlı olarak Steam puanı kazanırsınız. Harcadığınız para miktarına göre puan kazanırsınız.

İşin güzel tarafı ise Puan dükkanının yıl sonuna kadar açık olacak olması. Dükkan açık olacak ama etkinlik bitiminden sonra satın aldığınız oyunlar size Steam Puanı kazandırmayacak. Şunu da belirtmek isterim ki bu satın aldığınız öğeler Steam Pazarın satılamaz veya takas edilemez.

Steam Puan Dükkanında Hangi Ürünler Var ?

Kazandığınız Steam puanlarını harcayabileceğiniz bu dükkanda oyun içi özel çıkartmaların haricinde ayrıca profil öğeleri mevcut. Puan dükkanına girdiğinizde Profil Öğeleri’nin hemen altında bulunan sekmede neler olduğunuz görebilirsiniz. Bu sekmelerde Hareketli Avatarlar, Arka planlar, Puan Rozetleri ve Altın Yaz Profili mevcut.

Steam Puan Sistemi Nasıl Hesaplanır ?

Steam’de satın alacağınız her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğe size Steam puanı olarak geri dönecek ve 1 TL size 14 Steam puanı kazandıracak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.