Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam TestPlay Özelliği İle Oyuncular, Oyunların Kapalı Beta Testlerine Katılabilecek

En son ortaya çıkan yeni bir özellik ile birlikte Steam, TestPlay ile kapalı betası yapılacak olan oyunlar için daha kullanışlı bir sistem üzerinde çalışıyor. Steam TestPlay nedir ? Steam TestPlay nasıl çalışır ?

Dün ortaya çıkan bazı görüntülerde, kullanıcılar Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Total War: Elysium’un Steam sayfasına bazı yenilikler keşfetti. Bu yeniliklerin arasında aşağıda ki görsel’de görebileceğiniz Request Access butonu ile Steam’in bir şeyler denemekte olduğu kesin. Bu butonun kapalı beta aşamasına giren oyunlar için oyuncuların kapalı beta erişimi imkanını kolaylaştıracak.

Steam TestPlay Özelliği İle Oyuncular Oyunların Kapalı Beta Testlerine Katılabilecek 1

Ücretsiz bir kart oyunu olarak yayınlanacak olan Total War: Elysium’un Steam sayfasında bazı kullanıcılar yeni bir şey farkettiler. Request Access butonu ile Steam, kapalı betası yapılacak olan oyunlar için oyuncuların kapalı betalara daha kolay erişim sağlayabilmesini hedefliyor. TestPlay adı verilen bu özellik ile birlikte kapalı betası yapılacak olan oyunlar için artık oyuncular bu buton ile kapalı beta erişim talebi gönderebilecek ve eğer kabul edilmeleri durumunda ise oyunu indirebilecekler.

Mayıs ayının sonlarına doğru SEGA, Total War: Elysium için kapalı beta özelliğini aktif etti. SEGA, TestPlay özelliğini aktif ederek daha fazla oyuncuya Beta erişim imkanı sunmak için hazırlanıyor.

Kapalı betalar da oyuncular hem merak ettiklerini oynama fırsatı hem de oynarken karşılaştıkları hataları tespit ederek ve geri bildirim yaparak geliştiricinin bunları düzeltmesini sağlayabiliyorlar. TestPlay özelliği ile birlikte artık geliştiriciler oyunlarının daha eksiksiz bir şekilde piyasaya sürülmesini bu sayede daha rahat gerçekleştirebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.