Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Kütüphane Güncellemesinden Sonra Yüzde 300 Daha Fazla Oyun İncelemesi Almaya Başladı!

Steam'de oyunlara günlük 70.000 yorum yapılıyor.

Bilgisayar platformu oyuncularının yakından tanıdığı Steam yeni gelişmeler ile sık sık haberlere konu olmaya devam ediyor. Şu sıralar birbirinden farklı oyunları yüksek indirimler ile oyunculara sunan yapım son güncellemesi ile oyuncuların beğenisini kazandı.

Steam Kütüphane Güncellemesinden Sonra Yüzde 300 Daha Fazla Oyun İncelemesi Almaya Başladı 2

Yayın hayatına başladığı günden bu yana sayısız güncelleme tasarımını geliştirilen ve değiştiren Steam özellikle en son aldığı kütüphane güncellemesi ile kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başardı. Bugün gelen bilgiler ile Steam kullanıcıları önceye nazaran üç kat daha fazla oyun incelemesi yapmışlar.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Steam’in son kütüphane güncellemesinden sonra oyuncu incelemelerinde yüzde 300’e varan bir oranda artış görülmüş. Aylar önce gelen güncelleme Steam’in arayüzünü daha sade ve kullanışlı bir yapıya kavuştururken aynı zamanda yeni özellikler de getirmişti.

Özellikle yeni güncellemeden sonra Steam oyuncularına oynadıkları oyunu incelemek isteyip istemediklerini soran Steam bu değişikliği ile oyuncu incelemelerinde yüzde 300’e varan bir artış yaşamış. Habere göre daha önce oyunlar için günlük 17.000 yorum yazılırken, artık 70.000 yorum yazılıyormuş. Ayrıca 2020 yılında Steam’e yeni özellikler gelmeye devam edecekmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.