Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Kış İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar!

Steam kış indirimlerinde alınması gereken oyunları sıraladık.

Bilgisayar platformu oyuncularının yakından tanıdığı Steam, çeşitli indirimler ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Steam Kış İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar 2

Dün akşam itibari ile başlayan Steam kış indirimleri, her yıl düzenli olarak yapılıyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular bu indirimler ile birbirinden farklı oyuncuları uygun fiyat etiketleri ile satın alıyorlar. Steam’in en büyük indirimlerinden birisi olan kış indirimleri 3 Ocak’a kadar devam edecek.

Steam indirimleri arasında göze çarpan en iyi 4 oyunu seçtik.

Steam Kış İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar 3

1 – Football Manager 2019

Futbol severlerin yıllardır oynadığı Football Manager serisi bu yıl ki yeni sürümü ile bekleneni verdi. Oyunculara gerçekçi bir menajerlik deneyimi sunan yapım, aylarca 119.00 TL olarak Steam’de boy göstermişti. Dolar kurunun artması ile fiyatı 179.00 TL olan yapım Steam kış indirimleri kapsamında yüzde 25 indirime girerek 134.25 TL olarak satılıyor.

Günümüzde yer alan VAR sistemini de oyuncularına sunan yapım, daha zengin bir içerik ve gerçekçi yapısı ile beğenileri toplamaya devam ediyor. Yayınlanmasından bu yana ilk kez indirime giren menajerlik oyunu 3 Ocak’a kadar bu fiyat etiketine sahip olacak.

Steam Kış İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar 4

2 – Rust

Hayatta kalma oyunu olarak 8 Şubat’ta karşımıza çıkan Rust, çok oyunculu bir MMO oyunu olarak adından söz ettiriyor. Tek amacın hayatta kalmak olduğu yapımda birbirinden farklı bölgelerde dünyanın çeşitli yerlerinden gerçek oyunculara karşı mücadele ediyoruz. 10 farklı dil desteğine sahip olan yapımda oyuncular çok oyunculu olarak savaşıyorlar.

Steam kış indirimleri kapsamında yüzde 50 indirime giren başarılı hayatta kalma oyunu şu sıralar 28.50 TL olarak satılıyor.

Steam Kış İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar 5

3 – The Crew 2

Yarış severleri heyecanlandıran ancak Steam’de beklenen başarıyı bir türlü gösteremeyen The Crew 2, zengin yapısı ile lansmana çıkmıştı.

Ubisoft’un oyunları arasında yer alan The Crew 2 adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor. Oyun içerisinde karada, havada ve denizde yarışlara katılabiliyor eğlenceli anlar yaşayabiliyoruz. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen yapımda benzersiz gerçek araçları deneyimleme fırsatı da bulabiliyoruz.

Steam kış indirimleri kapsamında oldukça cazip görünen yapım, saatler sonra eski fiyat etiketine sahip olacak. Oyun kısa süreliğine 209.00 TL yerine yüzde 67 indirime girerek 68.97 TL olarak satılıyor.

Steam Kış İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar 6

4 – Assassin’s Creed Odyssey

Oyuncuları Antik Yunan dönemine götüren Assassin’s Creed Odyssey serinin dışına çıkmış ve oyuncuları oldukça şaşırtmıştı. Kendi kaderimize hükmetme fırsatı bulduğumuz yapımda denizlerde ve karada devasa savaşlara katılabiliyoruz. Kimsesiz garip bir adamı canlandıracağımız yapımda kendi geçmişimizin sırlarını araştıracak ve Antik Yunanı keşfedeceğiz.

Aksiyon dolu sahnelere sahip olan oyunda savaşların gerçekçi yapısı oyuncuları büyüleyecek. Yapım tek oyunculu bir oynanışa sahip.

Steam kış indirimlerinde cazip bir fiyat etiketine sahip olan yapım oyuncuların yüzünü güldürecek. Oyun şu sıralar yüzde 50 indirime girerek 909.00 TL yerine 154.50 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.