Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Eski Sürüme Dönme Özelliğini Kaldıracak

Valve, kullanıcıların oyunların önceki sürümlerini indirmesini veya geri dönmesini önleyecek yeni bir Steam istemcisi beta güncellemesi yayınladı.

Steam eski sürüme dönme özelliği kalktı mı? En son Steam beta güncellemesi, görünüşe göre oyuncuların oyunların eski sürümlerini indirmesine izin vermeyecek. Son zamanlarda şirket, kullanıcıların indirmeyi bitirmeden önce bile oyun oynamaya başlamalarını sağlayacak bir Steam anında oynatma özelliği için yeni bir patent başvurusunda da bulunmuştu.

Valve’ın Steam platformu, tartışmasız PC’deki en büyük video oyunu mağazası. Activision-Blizzard, EA ve diğerleri gibi diğer oyun yayıncılarının müşterileri ve dijital mağazaları olsa da, Steam şüphesiz en büyük olanı. Steam’in bir platform olarak muazzam erişimi ve başarısı, Valve’ın kendi Steam Deck el konsolunu geliştirmesine bile yol açtı. Bu donanım, şirketin oyun kitaplığını önemli ölçüde daha mobil bir cihaza getirecek.

Steam Eski Sürüme Dönme

Steam Eski Sürüme Dönme Kalktı Mı?

SteamDB, istemcide bir oyunu doğrulamak için yeni bir sistem sunan yeni Steam İstemcisi Beta güncellemesini bildirdi. Daha açık olmak gerekirse, yeni sistem veya yöntem, müşterinin oyunu indirmesine izin vermeden önce oyunun uygulama kimliği, depo kimliği, bildirim kimliği, şube adı ve marka şifresinin en güncel olup olmadığını kontrol eder. Bu değişiklik, görünüşte kullanıcıların oyunun önceki sürümlerini veya yapılarını indirmelerine izin vermeyecek ve bu da mod ile oyun oynamayı sevenleri, speedrun yapanları ve oyunun daha kararlı bir yapısına geri dönmek isteyenleri ve daha birçok kullanıcıyı etkileyecek. Steam eski sürüme dönme özelliğinin kalmasını isteyen oyuncular karara tepkili.

SteamDB, mevcut haliyle yeni sistemin Steam istemcisinin gelecekte herkese uygulanıp uygulanmayacağı ve platformdaki tüm oyunlar için kullanılıp kullanılmayacağının hala belirsiz olduğunu söyledi. SteamDB, geliştiricilerin hala önceki yapıları görebildikleri ve onlardan herhangi birine geri dönebildikleri için eski oyun yapılarının Valve’ın sunucularından silinmediğini bildirdi.

Steam istemcisi için yeni doğrulama sistemi, platform kullanıcılarının en azından bir kısmı için potansiyel olarak oldukça büyük bir değişiklik. Steam istemcisinin herkese açık bir sürümüne geçip geçmeyeceği veya uygulanma şeklinin potansiyel olarak piyasaya sürülmesinden günler ve haftalar önce değişip değişmeyeceği hala doğrulanmasa da, bu hala endişe verici bir güncelleme. Steam eski sürüme dönme özelliği konusunda bakalım nasıl bir yol izleyecek?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.