Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Çok Satanlar Belli Oldu – 13 Haziran 2021

Dijital oyun platformu Steam, 13 Haziran’da sona eren haftanın en çok satan oyunlarını açıkladı. Listenin ilk sırasında Arc System Works tarafından geliştirilen 2D dövüş serisinin son oyunu GUILTY GEAR -STRIVE- var.

Her pazartesi olduğu gibi Steam çok satanlar listesi belli oldu. E3 2021 nedeniyle yoğun günlerden geçtiğimiz bugünlerde, oyun satışları tam gaz devam ediyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan listede hangi oyunlar varmış, gelin onlara bakalım.

Steam Çok Satanlar

Steam çok satanlar

İlk basamakta, yayınlandığı 1998 yılından bu yana en iyi dövüş oyunları arasında gösterilen GUILTY GEAR’ın son oyunu STRIVE var. 11 Haziran’da piyasaya sürülen yapım, son teknoloji 2D/3D hibrit grafikler ve geliştirilmiş karakter animasyonları gibi önemli yenilikler sunuyor.

İsveçli Hazelight stüdyosu tarafından geliştirilen It Takes Two, Steam çok satanlar listesine ikinci sıradan giriş yapıyor. Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği platform oyunu, karakter tasarımları, oynanış mekanikleri ve konusu ile yılın en iddialı yapımlarından biri konumunda.

Battlefield 2042 tanitildi 1

Listenin geri kalanına baktığımızda dördüncü basamakta Battlefield 2042’yi görüyoruz. Geçtiğimiz hafta tanıtılan FPS oyunu, fiyatları 419,99 TL ile 799,99 TL arasında değişen üç farklı sürümü ile ön siparişe açılmıştı. 128 oyunculu devasa haritalar, dinamik hava durumu, doğal afetler, yeni silah ve araçlar dahil önemli yenilikler sunan Battlefield 2042, 23 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun sistem gereksinimleri henüz belli olmadı, ancak önümüzdeki günlerde açıklanacağını umuyoruz.

İkonik serinin bir önceki oyunu olan Battlefield 5 ise Steam çok satanlar listesinde sekizinci sırada bulunurken, onu sırasıyla GTA 5 ve ARK: Genesis Season Pass takip ediyor. Listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.