Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Cadılar Bayramı, Sonbahar Ve Kış İndirimlerinin Tarihleri Belli Oldu

Steam Cadılar Bayramı indirimleri, Sonbahar indirimleri ve Kış indirimleri'nin tarihleri belli oldu. Steam Sonbahar indirimleri ne zaman ? Steam Kış indirimleri ne zaman ?

Hemen hemen her oyuncunun oyun satın almak için yıllardır kullanmakta olduğu Steam’in Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış indirimlerinin tarihleri belli oldu. Bir sonraki büyük Steam indirimi için neredeyse bir ay beklememiz gerekecek, ancak yaklaşık bir hafta içerisinde gelecek olan ve daha küçük oyunları kapsayan oyunların yer aldığı bir indirim mevcut.

Steam Cadilar Bayrami Sonbahar Ve Kis Indirimlerinin Tarihleri Belli Oldu

Oyuncular genel olarak oyunları almak istediklerinde indirim gelmesini beklerler. Steam’de her bir kaç ayda bir düzenli olarak indirim dönemleri yaklaştığında GabeN oyuncuların cebinde ki parayı alabilmek için elinden geleni yapıyor. Önümüzde ki dönem içerisinde ufak oyunların bulunduğu bir indirim dönemi olacak ancak oyuncuların asıl beklemekte olduğu ve büyük AAA oyunlarını kapsayan indirim dönemlerinin tarihleri belli oldu. Önce Cadılar Bayramı indirimi ardından ise Sonbahar indirimleri ve son olarak Kış dönemi indirimlerini göreceğiz.

  • Steam Cadılar Bayramı indirimleri: 29 Ekim – 2 Kasım
  • Steam Sonbahar indirimleri: 25 Kasım – 1 Aralık
  • Steam Kış indirimleri: 22 Aralık – 5 Ocak 2021

Kasım 2020’de harika oyunlar piyasaya sürülecek ve kısmen Sonbahar veya Kış indirimlerinde bazı küçük indirimler almamız mümkün. Bu oyunlar Cyberpunk 2077, Destiny 2: Beyond Light olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.