Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri Ne Zaman?

Steam Cadılar Bayramı 29 Ekim'de başlayacak ve 1 Kasım'da sona erecek.

Her yıl Cadılar Bayramı kapsamında yüzlerce farklı oyunu uygun fiyatlar ile oyunculara sunan ve yüzleri güldüren Steam bu yılı da boş geçmeyecek.

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri Ne Zaman 2

Günümüzün en popüler oyun dağıtım platformlarından birisi olan Steam, bilgisayar oyuncuları tarafından yakından tanınıyor. Bünyesinde milyonlarca oyuna yer veren platform her hafta birbirinden güzel oyunları indirimli fiyatlar ile oyunculara sunuyor. Her yıl Steam’in en büyük indirimlerini oluşturan Cadılar Bayramı bu yıl da birbirinden önemli indirimlere neden olacak. Bilindiği üzere Cadılar Bayramı 31 Ekim’de Avrupa’da kutlanacak. Peki Steam’de Cadılar Bayramı indirimleri ne zaman başlayacak?

Steam yaptığı duyuru da indirimlerin 29 Ekim’de başlayacağını ve 1 Kasım’da da sona ereceğini belirtti. Oyuncular belirtilen tarihler aralığında oldukça cazip fiyat etiketine sahip olan oyunları satın alabilecekler. İndirimlerde yeni ve eski oyunların büyük bir bölümü yer alacak. Hangi oyunların indirime gireceği bilinmezken, ünlü yayıncıların indirimler ile oyuncuların yüzünü güldüreceğini tahmin ediyoruz. Her yıl Cadılar Bayramı indirimleri ile dünyanın dört bir yanında yer alan oyuncular, birbirinden kaliteli oyunları satın alma ve oynama fırsatı elde ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.