Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Ay Takvimi İndirimlerinde Alınabilecek Hayatta Kalma Oyunları!

Steam Ay Takvimi indirimlerindeki hayatta kalma oyunlarını seçtik.

4 Şubat’ta başlayan Steam Ay Takvimi indirimleri ile oyuncular birbirinden farklı oyunlara uygun fiyat etiketi ile sahip oluyorlar.

Steam Ay Takvimi İndirimlerinde Alınabilecek Hayatta Kalma Oyunları 2

11 Şubat’a kadar devam edecek olan indirimlere her geçen gün yenisi ekleniyor. Bugün de birbirinden kaliteli oyunlar cazip fiyat etiketleri ile satılmaya devam ediyor. Bizde bu haberimizde Steam Ay Takvimi indirimlerinde alınabilecek uygun fiyat etiketlerine sahip hayatta kalma oyunlarını seçtik.

1 – This War of Mine

2014’de konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanna This War of Mine geçtiğimiz yılda Nintendo Switch oyuncularına sunuldu.

Hayatta kalma odaklı olarak oynanan This War of Mine karanlık atmosferi ve sürükleyici yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Steam’de ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım tek oyunculu olarak oynanmaya devam ediyor. Türkçe dil desteğine de sahip olan oyun, Steam Ay Takvimi indirimleri kapsamında yüzde 75 indirimli olarak 11 Şubat’a kadar satılıyor.

Yapım şuanda bilgisayar oyuncularına 7.75 TL olarak  sunuluyor.

This War of Mine - Teaser Trailer

2 – The Forest

Tam 5 yıldır PlayStation 4 ve PC platformunda geniş kitleler tarafından oynanan The Forest kendine has açık dünyası ile oyunculardan tam not almıştı.

Bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, tek oyunculu ve çok oyunculu farklı oyun modlarına sahip. Gece ve gündüz döngülerine sahip olan yapımda birinci şahıs kamera açıları yer alıyor.

Oyuncular kendilerine kalacak yer inşa edecek, beslenme ihtiyaçları için avlanacak, kendilerini korumak için de çeşitli silahlar üretecekler. Oyun içerisinde zombi türünde yaratıklar da sık sık bizi rahatsız edecek. Kaliteli grafikleri ve zengin yapısı ile kısa sürede oyuncuların beğenisini kazanan yapım, korku türünde içeriklere de sahip.

Oyun 11 Şubat’a kadar Steam’de yüzde 33 indirimle 21.44 TL olarak satışlarına devam ediyor.

The Forest Trailer 4

3 – Helldivers A New Hell Edition

Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen ve 2015’te Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Helldivers A New Hell Edition orta dereceli içeriklere sahip.

Benzersiz silah modellerinin yer aldığı oyunda Süper Dünyayı korumaya çalışacak ve benzersiz düşmanlar ile savaşacağız. Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı oyun modlarına sahip olan oyunda görsel efektler oldukça yoğun bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Fantastik oynanışın yer aldığı yapımda devasa yaratıklar ile karşı karşıya gelecek ve onları etkisiz hale getirebilmek için mücadele edeceğiz.

Yapım 11 Şubat’a kadar Steam’de yüzde 50 indirimle 29.99 TL olarak satılıyor.

Hell Divers Trailer

4 – World War 3

The Farm 51 tarafından geliştirilen World War 3, 20 Ekim 2018’de Steam’de bilgisayar oyuncularına sunuldu.

FPS oyunu olarak yayınlandığı günden bu yana küresel anlamda oynanan yapımda oyuncular karakterlerini kişiselleştirebiliyor ve diledikleri gibi özelleştirebiliyorlar. Üçüncü Dünya Savaşı temasına sahip olan oyunda farklı silah modelleri ile gerçek oyunculara karşı savaşacak ve hayatta kalabilmek için ter dökeceğiz.

Oyun içerisinde farklı mekanlarda benzersiz savaş deneyimleri bizi bekliyor olacak. Ayrıca oyun içerisinde takım halinde hareket etmek de hayati bir önem taşıyor olacak. 11 Şubat’a kadar indirime giren yapım, şu sıralar 64.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

World War 3 - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.