Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

State of Survival Redeem Kodları – Nisan 2021

State of Survival isimli oyunda işinize yarayacak oyun içi kodları bulacaksınız.

State of Survival isimli mobil oyunumuz hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabilen bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun türü hayatta kalma oyunu. Oyunda zombi sürülerine karşı savaşıyor ve bir yandan da hayatta kalmaya çalışıyoruz. Tam bir The Walking Dead havası var diyebilirim. Oldukça popüler olan bu oyunda kod sistemine girmişti biliyorsunuz. Nisan ayının kodları da hazır ve konunun ilerleyen bölümünde sizler ile paylaşacağız. Oyun bu kodları verirken, zombi sürüsüne karşı her zaman hazırlıklı olmanız için bu kodları kullanın tarzı bir slogan ortaya atmış. Yani kısacası bu kodlar sizlere oyun içinde eşya silah ve benzeri işe yarayacak şeyler veriyor.

State of Survival Redeem Kodları isimli konumuzda ise sizlere Nisan ayı için geçerli bir kaç kod vereceğiz. Bazılarını tabi ki limitleri dolmuş ve kullanılamıyor olabilir. Bu yüzden siz siz olun bu kodları hemen girmeye çalışın. Konu başında da dediğim gibi bu kodlar sizlere oyun içinde güçlendirmeler verecektir. Diğer oyunlara kıyasla bu oyun ne yazık ki çok fazla kod vermiyor. Sadece bazı etkinlik ve tatil zamanlarında veriyorlar. Ama ilerde artıracaklarına eminim. Çünkü artık bu işte bir rekabet haline geldi. Gelin şimdi kodlarımıza geçelim.

State of Survival Redeem Kodlari 2

State of Survival Redeem Kodları – Nisan 2021

Öncelikle bu oyunda bu kodları nasıl kullanacağınıza bir değinelim değil mi? yani bu kodları nereye gireceğiz? Kodları girmek için öncelikle oyunu açıyoruz. Sağ alt tarafta bulunan Ayarlar kısmına tıklıyoruz. Ardından Hediye yani Gift kısmına giriyoruz. Bu kısma kodumuzu giriyoruz ve kullan diyoruz. Hepsi bu kadar. Yani direkt olarak kolay bir şekilde oyun içinden halledebiliyorsunuz. Şimdi kodlara geçebiliriz.

  • SOSNiko (Yeni oyuncular için geçerlidir.)
  • darylsos (Yeni oyuncular için geçerlidir.)
  • SFA773217A67
  • S13A9A1D3804
  • gameplayhk
  • SD406B202C12
  • iq300

Kodlarımız bunlar arkadaşlar. Daha çok vardı fakat diğerlerinin kullanım limitleri dolmuş durumda. Şimdilik bunlar ile idare edebilirsiniz. Tabi ki hızlı olun. Bunlar da kısa bir süre sonra çalışmaz hale gelecektir. Yeni kodlar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalmanızı öneririm. Görüşmek üzere.

State of Survival Official Trailer

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.