Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

State of Decay 2 Üç Milyon Oyuncuyu Geçti!

State of Decay 2 bir rekor daha kırdı.

Microsoft bugün yaptığı açıklamayla State of Decay 2 topluluğunun 3 milyon oyuncuyu aştığını dile getirdi. Undead Labs’in geçtiğimiz ay satışa çıkan zombi oyunu 5 Haziran tarihinde 2 milyon oyuncu barajını geçmişti ve aradan geçen üç hafta içinde oyuna 1 milyon oyuncu daha katıldı!

state of decay 2 uc milyon oyuncuyu gecti 1

Daha önce de birkaç kez belirtmiştik ama bu rakamların içine Xbox Game Pass üyelikleri de dahil. Yani Xbox’ın ücretli üyelik servisini kullanan kişiler de State of Decay 2’yi indirip ücretsiz şekilde oynayabildi. Yani State of Decay 2 normalde 3 milyon satış yapmadı fakat sadece 3 milyon oyuncuya erişti.

Tamamen yeni, multiplayer odaklı zombi oyunu olan State of Decay 2 geçtiğimiz ayın sonlarında satışa çıkmıştı. Uzun süredir beklenen oyun kısa sürede geniş bir topluluğa ulaşırken, uzun saatler süren bir oynanış sunuyor. State of Decay 2’de The Walking Dead serisini anımsatır biçimde kendi topluluğunuzu yaratıyor, görevlerinde onlara yardımcı oluyor ve aynı zamanda zombilere karşı da birlikte karşı koyuyorsunuz.

State of Decay 2 incelememizi buradan okuyabilir ve yorumlarımıza ulaşabilirsiniz. Bakalım oyun ilerleyen aylarda ne kadar oyuncu toplayacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.