Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Starlink: Battle for Atlas 30 Nisan’da PC’ye Geliyor!

Starlink: Battle for Atlas'ın PC'ye ne zaman geleceği belli oldu.

Günümüzün en büyük oyun firmalarından birisi olan Ubisoft, Ekim 2018’de konsol oyuncularına sunduğu Starlink: Battle for Atlas’ı haftaya PC oyuncularına sunmayı hedefliyor. Oyun 30 Nisan’da lansmana çıkacak.

Starlink Battle for Atlas 30 Nisan’da PC’ye Geliyor 2

Aksiyon macera oyunu olarak 2018’in Ekim ayında PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch oyuncularına sunulan Starlink: Battle for Atlas, 1 yıl aradan sonra PC’ye gelme kararı aldı. Snowdrop oyun motoru ile geliştirilen yapım tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabiliyordu. 6 farklı pilot, 12 farklı silah modeli ve 4 yıldız gemisinin yer aldığı oyunda keşfedilmeyi bekleyen bir egzotik dünya da kesintisiz yolculuk yapıyor ve verilen görevleri başarmaya çalışıyorduk. Oyun aynı içerik ile PC’de de yer alacak.

PC Gamer’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Starlink: Battle for Atlas 30 Nisan’da PC’ye gelecekmiş. Bilim kurgu aksiyon ve macera oyunu olarak tanımlanan yapım E3 2018’de de tanıtılmıştı. Starlink’te oyuncular farklı yabancı ırklar ile karşılaşacak, onlar ile ittifaklar kuracak ve benzersiz yetenekleri keşfedebilecekler.

Oyun içerisinde farklı hikayelere sahip 7 farklı gezegende karşımıza çıkacak. Oyuncular mevcut olan gemileri de özelleştirebilecek ve diledikleri değişiklikleri yapabilecekler.

Starlink: Battle for Atlas: E3 2018 Gameplay Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.