Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bethesda, Starfield İçin 7 Dakikalık Video Yayınladı

Bethesda, Starfield geliştirici odaklı yeni bir video yayınladı. Oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Bugün erken saatlerde 30 Kasım’da resmi Bethesda Game Softworks YouTube kanalı “Into the Starfield: The Endless Pursuit” prömiyerini yaptı. Videonun kendisi, oyun yönetmeni Todd Howard, stüdyo yönetmeni Angela Browder ve sanat yönetmeni Matt Carofano arasında oyunun arkasındaki ana felsefeleri üzerine yeni bir konsept sanat listesi serpiştirilmiş yedi dakikalık bir sohbet videosu.

Video, Bethesda’nın evrimi ve yıllar içinde inşa ettiği dünyalar etrafında toplanıyor. Stüdyonun oyunlarının çoğunun keşifle ilgili olduğu göz önüne alındığında, Starfield ile uzay araştırmalarına geçmek mantıklı bir adım. Sanat yönetmeni Matt Carofano yaklaşmakta olan oyunun, Skyrim’in fantezi dünyasından “daha gerçekçi, bilime dayalı bir merkezi” olduğunu belirtti.

Starfield, Keşif Odaklı Bir Yapım Olacak

Starfield

Oyun ayrıca Bethesda tarafından “uzayın nihai keşfi” göz önünde bulundurularak geliştiriliyormuş. Howard, uzay araştırmalarını insan çabasının bir anıtı olarak görüyormuş ve Carofano bu yorumu, insanlığın keşfinin son oyunu olmasına bağladı. Starfield, son yirmi yılı göz önünde bulundurarak muhtemelen biraz aşina olduğumuz bir Bethesda RPG oyunları tarzında olacak, ancak şüphesiz fazlasıyla yenilik de bulunacak.

Starfield, 11 Kasım 2022’de PC, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S’de piyasaya çıkacak ve Xbox Game Pass ile birinci günde satışa sunulacak. Bu video, Bethesda’nın uzun bir dizi bölümünün sadece ilki olmasına rağmen, Howard kısa süre önce yeni RPG oyununun oynanışına ilk doğrudan bakışımızı görmeden önce potansiyel olarak 2022 yılının yaz aylarına kadar bekleyebileceğimizi ima etti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.