Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Starfield, 2021 Yılı İçerisinde Piyasaya Sürülebilir!

Bethesda, merakla beklenen yeni bilim kurgu oyunu Starfield'ı 2021'de piyasaya sürmeyi planlıyor!

Video oyunları hakkında tartışmak için kullanılan bir internet forumu Resetera’nın güvenilir üyelerinden NateDrake, Starfield oyununun bu yıl lanse edilmesi için güçlü bir umut ve istek olduğunu söyledi.

Bununla birlikte, koronavirüs salgınından kaynaklı sorunların oyuna ne kadar etki edebileceğinin bilinmediğini belirten NateDrake, her şeye rağmen Bethesda‘nın 2021 yılı içerisinde Starfield’ı piyasaya sürmeyi planladığını ifade etti.

Starfield

NateDrake, oyunun bu yıl çıkacağından yüzde 100 emin olmadığını, ancak “geçen yılın sonlarından itibaren hedefin bu yıl lansman yapmak olduğunu duyuyordum” dedi.

Microsoft çatısı altında geçmeye hazırlanan Bethesda’nın en merak edilen projelerinden biri olan Starfield, 25 yılın ardından yayınlayacağı ilk orijinal RPG’si olacak.

Starfield bethesda

Oyun hakkında sessizliğini koruyan Amerikalı stüdyo, buna rağmen sürpriz bir lansmana imza atabilir. Fallout 4, Bethesda’nın E3 2015’te duyurmasından sadece birkaç ay sonra piyasaya sürüldü. Keza Fallout 76 da lanse edildiği yıl yayınlanmıştı.

Bethesda, Starfield için de benzer bir stratejiyi izleyebilir. Elbette yukarıdaki bilgilerin teyite muhtaç olduğunu unutmamak gerekiyor. Yine de bu haberlerin NateDrake gibi son derece güvenilir bir kaynaktan geliyor olması, “acaba” dedirtmiyor değil.

Bu arada yolları dört gözle beklenen tek Bethesda oyunu Starfield değil. Resmi duyurusu Haziran 2018’de gerçekleştirilen The Elder Scrolls VI da tanıtılmayı bekliyor.

Starfield hakkındaki detaylar gün yüzüne çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. O zamana kadar bizi takip etmeye devam edin!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.