Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stardew Valley’in Yeni Güncellemesi Split-Screen Desteği Getiriyor

Her nasılsa, Eric "ConcernedApe" Barone bıkmadan usanmadan Stardew Valley'e birçok yenilik getirmeye devam ediyor.

Her nasılsa, Eric “ConcernedApe” Barone bıkmadan usanmadan Stardew Valley’e birçok yenilik getirmeye devam ediyor.

1.5 Güncellemesi bir süredir yayında ve şimdi bir sonraki büyük yama, dört oyuncuya kadar Split-Screen Co-op desteği ekleyecek gibi görünüyor. Stardew’in bir süredir co-op modunun olmasına rağmen, yakında ev arkadaşlarınız veya sevgiliniz ile rahatlıkla ve yan yana kendi çiftliğinizi oluşturabileceksiniz.

Barone bugün attığı bir Tweet ile yeni özelliği tanıttı ve özenle seçilmiş ekran görüntüsünde sadece co-op modundan daha fazlası var.

Barone, tüm platformların bölünmüş ekranlı çok oyunculu moduna sahip olacağını belirtirken, yalnızca PC’nin üç oyuncuya kadar daha katılmanıza izin vereceğini belirtiyor. Hepsi bu kadar da değil. Anlayışlı hayranların yanıtları, Barone’nin gönderisinin içine gömülmüş bir dizi yeni özellik buldu. Çöl çiftlikleri, yeni başlayanlar için bariz olandır ancak hayranlar yeni sandıklar, süslemeler ve çit direklerinin tepesine meşaleleri fırlatmak için kullanışlı bir yetenek keşfettiler.

1.5 Güncellemesi, Stardew’in 2019’un sonundaki devasa 1.4 yamasının ardından bir süredir aktif olarak oynanıyor. Bir sonraki güncelleme tarihi net olmasa da, “önemli yeni bir yapay zeka içeriği” ekleyeceğini biliyoruz. topluluk tarafından oylanan Muz Ağaçları‘da oyuna eklenecek.

Bundan sonra mı? Yeni bir güncelleme mi yoksa tamamen yeni bir oyun mu olacağını bilmesek de: Barone’un Stardew Valley ile işi bitmiş gibi görünmüyor. Barone Eylül ayında Game Informer’a “Başka bir Stardew Valley güncellemesi, birden fazla güncelleme veya Stardew Valley 2 olursa şaşırmam,” dedi.

Kim bilir belki de çoktan Stardew Valley 2 için çalışmalara başlamıştır ?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.