Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stardew Valley Devasa 1.5 Güncellemesi Yakında Yayınlanacak

Eric "ConcernedApe" Barone, Stardew Valley için büyük bir 1.5 güncellemesi üzerinde çalıştığını doğruladı.

Şubat ayında geliştirici Eric “ConcernedApe” Barone, çiftlik hayatı simülasyonu Stardew Valley ile hala işinin tam olarak bitmediğini ve gelecekteki 1.5 güncellemesinin bir parçası olarak daha fazla içeriğin geleceğini duyurdu. Şimdi, Barone bir ilerleme raporu sunarak, 1.5 sürümünün nihayet “geliştirme aşamasında” olduğunu doğruladı.

Barone bugüne kadar, Stardew Valley 1.5 güncellemesinin bir parçası olarak gelen yeni özelliklerle ilgili yalnızca bir avuç ayrıntı yayınladı. Ancak şimdiye kadar ortaya çıkarılanlar, başlangıçta 2016’da piyasaya sürülen bir oyuna şaşırtıcı derecede geniş kapsamlı bir dizi eklemeye işaret ediyor.

Yeni başlayanlar için, PC’de dört arkadaşa kadar yeni bir bölünmüş ekranlı işbirliği modu var.  Ayrıca Barone, 1.5 Güncellemesinin oyuncuların muz yetiştirmesini de sağlayacağını doğruladı.

Stardew Valley - Trailer (Nintendo Switch)

Twitter’daki yeni bir gönderide Barone, Stardew Valley 1.5’in geliştirmenin yakın olduğunu doğruladı. Ancak piyasaya sürülmeden önce yapılması gereken bazı işler olduğunu söyledi. Bu “çok büyük bir güncelleme, bu yüzden hazır olduğundan emin olmak için çok fazla parlatma ve hata düzeltmesi gerekiyor.” diye açıkladı. “Bence tüm yeni şeylerden gerçekten mutlu olacaksınız ve şaşıracaksınız!”.

Stardew Valley 1.5 güncellemesinden sonra gelecek olanlara gelince, Barone daha önce 1.6 taahhüt etmek istemese de, “başka bir Stardew Valley güncellemesi veya birden fazla güncelleme veya bir Stardew Valley 2” olsaydı şaşırmayacağını söyledi.

Şu anda, geliştiricinin çalışmalarda iki ek projesi var, bunlardan biri Stardew Valley evreninde geçen çiftçilik dışı bir oyun olan piksel sanat estetiğine sahip tek oyunculu, yukarıdan aşağıya 2D oyunlar olduğu söyleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.