Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stardew Valley Ay Sonu Büyük Bir Güncelleme Alacak!

Stardew Valley yeni güncellemesi ile oyunculara yeni bir harita sunacak.

2016 yılında lansmana çıkan ve günümüzde hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanan Stardew Valley yeni gelişmeler ile oyuncuları heyecanlandırmaya başladı. Yapım Kasım ayının sonunda büyük bir güncelleme alacağını duyurdu.

Stardew Valley Ay Sonu Büyük Bir Güncelleme Alacak 2

Steam üzerinde günümüze kadar ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirilen Stardew Valley tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Piksel grafikleri ile oyunculara oldukça sürükleyici bir oynanış sunan yapım yakında büyük bir güncelleme alacak mış.

PC Gamer’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz güncelleme detaylarına göre oyuna yeni bir harita gelecekmiş. Güncellemenin sürüm numarası 1.4 olarak belirlenirken bu güncelleme ile oyunculara yeni bir haritanın sunulacağı ve buna ek olarak balık havuzlarının da oyun içerisindeki yerini alacağı duyuruldu.

Oyuna bir dizi yeni özellikte getirileceği ifade edilen 1.4 güncellemesi ay sonunda tüm platformlarda yerini alacakmış. Güncelleme için net tarih verilmezken 30 Kasım olarak tahmin ediliyor. Bu arada yeni haritanın adı Four Corners olarak duyuruldu.

Çeşitli iyileştirme ve hata düzeltmesi de getirecek olan güncellemenin dosya boyutu da şuan için bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.