Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Starcraft II’ye Diablo II Modu Geliyor

Diablo II efsanesi yeniden hayat buluyor.

Starcraft II harika hikayesi ve rekabetçi çevrimiçi maçlarının yanı sıra bildiğiniz gibi Blizzard'dan tam destek alan modlara sahip.

 

Oyun için türlü türlü modların gelişmesine katkıda bulunarak hem oyunun sürekli gündemde olmasını sağlıyor hem de oyuncuların kendilerini geliştirmesine olanak veriyor.

 

Günden güne Starcraft 2 arcade modu için oyuncular yeni modlar hazırlıyorlar. Hatırlarsanız en son Starcraft 2 kullanılarak yapılan Armies of Azeroth adındaki Warcraft 3 modu da geliştirilme sürecindeydi.

 

vb3f6

 

Diablo II hayranları için güzel bir haberimiz var. Diablo III bizlerin beklentisini malesef karşılayamamıştı. Bizlerle aynı düşüncede olan ve bu duruma haliyle içerleyen egodbout2 isimli bir Youtube kullanıcısı, Starcraft II için, Diablo II modunu geliştirmeye başlamış.

 

2uonsqw

 

Şu zamana kadar edindiğimiz bilgilere göre bu modu oynayabilmek için Starcraft II'ye ihtiyacımız olacak. Oyunun bu yaz aylarında hazır olması bekleniyor.

 

Peki bu moda nasıl sahip olacağız? Starcraft II için özel haritalar halinde ACT'lere bölünerek Battle.net Arcade üzerinden dağıtılacak. 

 

Diablo 2'nin StarCraft 2 kullanılarak hazırlanan Remake'inden ilk görüntüleri ise aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

The Curse of Tristram Destruction's end (Alpha) Trailer1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.