Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars’un 8. Filminin İsmi Resmi Olarak Açıklandı

Star Wars'un 8. filminin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Yakın bir zamanda, güzel bir fragman da bekleniyor.

Bu senenin sonlarına doğru Star Wars evreninde çok üzücü bir olayla karşılaşmıştık. Biricik, prensesimizi canlandıran, Carrie Fisher hatını kaybetmişti. 
Bugün ise, orijinal seri olan Star Wars: The Force Awekens’den sonra 8. filmin ismi belli oldu. Bildiğiniz gibi, (Rogue One’ı saymıyoruz, çünkü o bir Spin-off filmi) The Force Awekens’in son sahnesinde, gördüğümüz sahne, hepimizi ayağa kaldırmış, sonra da devamını izlemek için 2 sene beklememiz gerektiğini hatırlatmıştı. 
 
Nihayet yeni film hakkında bilgiler gelmeye başladı. Carrie Fisher’ı son defa Star Wars filminde göreceğimiz 8. filmin ismi, “Star Wars: The Last Jedi” olacak.
sw the last jedi tall B
 
Filmin ismini duyduğumuzda, biz dahil eminiz ki sizleri de bir heyecan kaplamıştır. Bu efsanevi hikaye, şekillenerek devam ediyor. Yıllarca izledik, bağlandık ve her karakteri ayrı ayrı sevdik. İnanır mısınız, ismi duyduğumda , şöyle bir içim ürperdi. Şu anda bu satırları yazarken de içim ürpermiyor değil.
 
Star Wars’un resmi sayfasından duyurulan yeni isim ile ilgili senaryolar oluşturulmaya bile başlandı. Ancak, bu senaryo dedikoduları için daha erken. Bu dedikodular biraz birike dursun bakalım.
Star Wars: The Last Jedi’nin yönetmen koltuğunda Rian Johnson yer alıyor. 
 
Ayrıca, bu filmin çok önemli başka bir özelliği var. Prensesimiz Carrie Fisher’ın yer alacağı son film. O yüzden de film bizim için anı olacak. Carrie Fisher’ın bize son hediyesi. 
 
 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.