Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: The Old Republic Steam’de Yayınlandı, Şimdi Bu Ücretsiz MMO Oyununu Oynayabilirsiniz

Electronic Arts MMORPG oyunu olan Star Wars: The Old Republic'i dün akşam saatlerinde Steam'de yayınladı.

Electronic Arts, Steam‘de Star Wars oyunu, Star Wars: The Old Republic‘i oynamak için ücretsiz yayınladı. Yeni ücretsiz oyunda MMORPG oyununun keyfini çıkarabilirsiniz. Star Wars evreninin ikonik rollerinden Jedi, Sith, Bounty Hunter olarak istediğiniz rolde oynayabilirsiniz.

Star Wars The Old Republic Steamde Yayınlandı Şimdi Bu Ücretsiz MMO Oyununu Oynayabilirsiniz 1

Oyuncular bir Jedi, bir Sith, bir Bounty Hunter veya diğer birçok ikonik Star Wars rollerinden birini seçerek oynayabilecekler. Ayrıca, oyuncular klasik filmlerden üç bin yıl öncesinin haliyle galaksiyi çok uzakta keşfedecekler. Oyuncular, Flashpoints ve Operasyonlardaki düşman bosslarına karşı zorlu karşılaşmalarla yüzleşmek için müttefiklerini toplayabilirler. Ek olarak, oyuncu ve oyuncu savaş bölgeleri, Arenalar veya Galaktik Yıldız Savaşçısı görevlerindeki diğer oyunculara karşı savaşabilirler.

Toplam’da 8 sınıf bulunan Star Wars: The Old Republic’de diğer oyuncular ile ittifak kurabilir, Hoth Tatooine, Alderaan ve 20 farklı eşsiz bölge’de çeşitli görevler yaparak güçlenebilir, zorlu bossları yenebilir ve bu göz alıcı gezegenin her bir köşesini gezebilirsiniz.

Galaksinin en çok aranan mallarının premium pazarı olan Cartel Pazarında bir şeyler satın almak isteyen oyuncuların Cartel Coins adlı oyun içi para birimini satın almaları gerekecek.

Son olarak oyunda bulunan abonelik sistemi ile son seviye olan 75’e ulaşabilir ve en son genişlemeler olan Onslaught, Knights of the Eternal Throne ve Knights of the Fallen Empire erişim sağlar. Ayrıca her ay oyun size abone olmanız durumunda ücretsiz olarak Cartel Coins ve daha fazla XP kazanmanızı sağlayan avantajlar sağlamaktadır. Ancak dolar kuru nedeniyle aylık ödeme 109.99 TL gibi bir fiyat etiketi var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Numan

    109 tl ne ya bir ay için?Bu durumu nerede dillendirebiliriz?Ea ya felan mı ticket yollamak gerekiyor,Her oyun steamda lokal fiyatlandırma var swtorda yok,oyunu oynayamıyoruz…

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.