Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: The Old Republic 2018 Sonbahar Yol Haritasını Açıkladı

SWTOR güçlenerek yoluna devam etmeyi planlıyor.

Star Wars: The Old Republic hakkında bu yıl kapanacağı yönünde çokça söylenti çıkmıştı. Fakat buna rağmen oyun oldukça canlı, yeni güncellemeler geliyor ve yapımcı firma Bioware tarafından da 2018 sonbahar dönemi için yol haritası açıklandı.

star wars the old republic 2018 sonbahar yol haritasini acikladi 1

Yeni Star Wars: The Old Republic yol haritasına göre oyunda çeşitli, kaliteyi artıran güncellemeler ve PvP sisteminde değişiklikler olacak. Gelecek büyük güncellemelerin arasında Fame ve Fortune 5.9.3 güncellemesi de yer alırken, bunlar Eylül ayının sonlarına doğru çıkış yapacak.

Star Wars: The Old Republic bu yılı büyük Jedi Under Siege 5.10 güncellemesiyle kapatacak. Bu yeni yamanın da yıl sonuna doğru gelmesi bekleniyor.

Yeni yol haritasına göre aynı zamanda Star Wars: The Old Republic’e eski companionlar da geri dönüş yapıyor. Sevilen isimler Doc, Nadia ve Jaesa yeni güncellemelerle birlikte bir kez daha karşımıza çıkacaklar.

BioWare ve Electronic Arts ortaklığında Hero Engine grafik motoruyla hazırlanan Star Wars: The Old Republic, ilk çıkışını 20 Aralık 2011 tarihinde yapmıştı. Büyük umutlarla hazırlanan SWTOR, maalesef hayal kırıklığı yaratmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.