Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: The Book Of Boba Fett Dizisi, 29 Aralık’ta Vizyona Girecek

Disney'in en son Star Wars dizisi çok yakında yayınlanacak.

Şirket, Disney’in bir sonraki büyük Star Wars dizisi The Book of Boba Fett’in 29 Aralık’ta çıkış yapacağını doğruladı. Bu yeni Star Wars dizisi, The Mandalorian gibi Disney Plus’ta yayınlanacak.

Temuera Morrison, Boba Fett’i oynayacak ve Ming-Na Wen, dizide Fennec Shand olarak rol olacak. Jon Favreau, Dave Filoni ve Robert Rodriguez, The Mandalorian ile aynı zaman çizelgesinde geçen The Book Of Boba Fett dizisinin baş yapımcıları olacak. Dizinin resmi tanıtımını haberin alt kısmına ekledik.

The Book Of Boba Fett

The Book of Boba Fett Tek Star Wars Yapımı Değil

The Book Of Boba Fett, yapım aşamasındaki birçok yeni Star Wars dizisi ve filminden sadece bir tanesi. Yaklaşan diğer diziler arasında Andor, Obi-Wan Kenobi ve Ahsoka yer alıyor. Film tarafında Wonder Woman yönetmeni Patty Jenkins, Rogue Squadron adlı bir filmi yönetecek, Rian Johnson ise yeni bir Star Wars üçlemesi yapacak.

Diğer yandan Disney, 12 Kasım cuma günü Disney Plus Günü olarak adlandırılan etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu, Disney’in dünya çapındaki en yeni etkinliği olacak ve aboneler, Disney’in Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi birçok markasından “yeni içerik yayınları” alacak.

Diğer şeylerin yanı sıra, Marvel’s Shang-Chi ve Legend of the Ten Rings etkinlik ile aynı gün Disney Plus’ta yayınlanacak.

Ayrıca Detroit: Become Human yapımcıları tarafından geliştirilen yeni bir Star Wars oyununun haberini de aldık. Detaylar için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.