Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: Knight Of The Old Republic Söylentiye Göre Tekrar Geliştirilmeye Başlandı

Bir söylentiye göre Star Wars: Knight Of The Old Republic EA Games tarafından yeniden çıkarılabilir

Star Wars: Knight of the Old Republic, EA Games ve BioWare tarafından geliştirilmiş ve LucasArts tarafından yayınlanmış, Star Wars evrenini anlatan bir RPG oyunudur. 2003 yılında çıkmış olmasına rağmen oldukça güzel bir gameplay’i olan oyun Steam kullanıcıları tarafından oldukça sevilmiş ve beğenilmiş bir oyun. 19 Kasım 2003 tarihinde çıkan oyun ilk çıktığı dönem de satış rekorları kırmıştır. Steam üzerinden satın alabildiğiniz oyunun fiyatı %65 indirimli olarak 6.47 TL. Oyunun normal fiyatı ise 18.50 TL‘dir.

Star Wars Knight Of The Old Republic Söylentiye Göre Tekrar Geliştirilmeye Başlandı

EA Games geçmişte Star Wars oyunları için lisans sıkıntıları yaşadı. Fakat Star Wars Jedi: Fallen Order ile birlikte büyük başarıya imza attı. Oyun 2019 yılı içerisinde çıkmış en iyi oyunlardan biri olarak gösteriliyor. Ve şimdi EA games önümüzdeki yıllarda Star Wars için daha büyük planlara sahip gibi görünüyor ki bu da akıllara acaba Knight of the Old Republic tekrar piyasaya gelir mi diye düşündürüyor.

Cinelinx‘in haberine göre, geçen yıl Ewan McGregor’un oynadığı Obi-Wan Kenobi TV şovunda bilgi sızdırdığını iddia eden Cinelinx, EA Games’in şu anda yeni bir Star Wars: Knight Of The Old Republic oyunu üzerinde çalıştığını söyledi. Ayrıca rapor’da oyunun 2015 yılı başlarında yeniden geliştirildiğini, ancak bir yıl sonra beklemeye alındığını ve projenin şimdi yeniden başlatıldığı söylendi.

Star Wars Knight Of The Old Republic Söylentiye Göre Tekrar Geliştirilmeye Başlandı 3

Rapor’da ayrıca EA Games’in geliştirmekte olduğu söylenen birkaç Star Wars oyunundan da bahsediliyor. Son Star Wars oyunu olan, Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyununun yapılmaya başlanacağı. Bunların dışında bir de sadece Nintendo Switch için geliştirilen bir Star Wars oyunu olduğu. Bakalım EA Games bu konu hakkında bir açıklama yapacak mı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.